Η Γη Της Ελιάς: Σε Σοκ Ο Ισίδωρος – Ο Μάνος Κατηγορείται Για Κλοπή

Η Γη Της Ελιάς: Σε Σοκ Ο Ισίδωρος – Ο Μάνος Κατηγορείται Για Κλοπή

Η Γη Της Ελιάς: Σε Σοκ Ο Ισίδωρος – Ο Μάνος Κατηγορείται Για Κλοπή

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια Η Γη της Ελιάς, ο Μάνος θα κατηγορηθεί για μία πολύ σοβαρή κλοπή. Μία κλοπή που θα βάλει σε σκέψεις την οικογένεια Βρεττάκου, αλλά και τον Ισίδωρο, σχετικά με το ποιόν του γιου του.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 132, 133 ,134 , 135 , 136 , 137

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ ο Ισίδωρος – Ο Μάνος κατηγορείται για κλοπή

Ο Μάνος έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον πατέρα του. Μετά το λάθος του Ισίδωρου να γράψει την μισή περιουσία στην Αντιγόνη, ο Μάνος έκλεισε κάθε πόρτα. Μάλιστα, για να τον εκδικηθεί, ζητάει σε θρησκευτικό γάμο την Μαρίνα, εξοργίζοντας τον πατέρα του.

Η ρήξη αυτή θα γίνει γνωστή, όταν ο Ισίδωρος κάνει ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι για τα γενέθλιά του. Φυσικά, ο Μάνος δε θα παραστεί. Όλοι θα του ευχηθούν, εκτός από τον γιο του. Ένας μεγάλος καυγάς θα ακολουθήσει μεταξύ τους. Ένας καυγάς που θα κάνει τον Μάνο να χάσει πάσα ιδέα για τον πατέρα του…

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσα στους γονείς της

Ο Ισίδωρος αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ και να ψάχνει για στοιχεία. Θέλει να βρει ποιος είναι ο ένοχος, ποιος θα έκλεβε τον θησαυρό των Βρεττάκων, κρατώντας τον για τον εαυτό του. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο Μάνος είναι ο πρώτος ύποπτος!

Ο Μάνος κατηγορείται για την κλοπή του θησαυρού των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος είναι πεπεισμένος πως ο γιος του κρύβεται πίσω από αυτό. Άλλωστε, η απόμακρη συμπεριφορά που έχει με όλα τα μέλη της οικογένειας, εξηγεί πολλά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης αγοράζει πολυτελές σπίτι στην Μαργαρίτα

Ο Ισίδωρος τον καλεί στο σπίτι και τον ρωτά ευθέως. “Μάνο, μήπως έκλεψες εσύ τον θησαυρό, για να με εκδικηθείς;”. Ο Μάνος, ακούγοντας αυτά τα λόγια, ξεσπά και φεύγει από το σπίτι του πατέρα του. Όλοι είναι σίγουροι πως εκείνος έκλεψε τον θησαυρό. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ διαφορετική…

πηγή

Δείτε και άλλα θέματα: Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *