Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα απειλεί να αποκαλύψει την μητέρα του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα απειλεί να αποκαλύψει την μητέρα του ΣέργιουΗ Ρένα περνάει στην αντεπίθεση, απειλώντας την Ασημίνα με τον χειρότερο τρόπο, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους θα έχουν μία ατελείωτη κόντρα, την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν πολύ σύντομα. Μάλιστα, δε θα αργήσουν να ανταλλάξουν κι αιχμηρά σχόλια από κοντά, με τις συναντήσεις τους να γίνονται τακτικές.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Ασημίνα θα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί να βρίσκεται άλλο δίπλα στον Πέτρο. Η δράση του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται για την οικογένειά της. Εάν ο Ντούνιας βάλει στόχο τον Πέτρο, αυτόματα θα μπει και η Ασημίνα σε κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά 55-56-57-58-59-60: γιατί η Τζοβάνα τα βάζει με όλους;

Έτσι, παραιτείται από την εφημερίδα, ζητώντας του απόσταση. Στο μυαλό της τριγυρνά το τελευταίο της φιλί με τον Νικηφόρο, το οποίο αδυνατεί να ξεχάσει. Μόνο που ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια… Η φιλία του με τον Μόρτζο και η ανάγκη του να παραμείνει στη νομαρχία για να διαλύσουν τον Ακύλα, τον οδηγούν στο να παντρευτεί την Ρένα Μόρτζου.

Οι απειλές και η συμμαχία

Η Μυρσίνη και η Ρένα γίνονται αχώριστες φίλες, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που ο Νικηφόρος διαφωνεί, η Ρένα συμπαθεί πολύ την μητέρα του και μαζί καταστρώνουν σχέδια, για να κρατήσουν τον Νικηφόρο κοντά τους.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Μάλιστα, η Μυρσίνη δε θα διστάσει να της αποκαλύψει πως ο Σέργιος δεν είναι γιος της Ασημίνας, αλλά της Δρόσως. Τότε είναι που ο πραγματικός πόλεμος θα ξεσπάσει. Σύμφωνα με το TiVi, η Ρένα θα χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό, για να απομακρύνει την Ασημίνα.

Δε θα διστάσει να απειλήσει πως θα αποκαλύψει στον μικρό όλη την αλήθεια, σε περίπτωση που η Ασημίνα πλησιάσει ξανά τον Νικηφόρο. Οι εντάσεις ξεσπούν και το αγαπημένο μας ζευγάρι διχάζεται ξανά. Η Ασημίνα θορυβείται και ο Νικηφόρος προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *