Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει ψυχολογικό πόλεμο στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει ψυχολογικό πόλεμο στον ΣτάθηΟ χωρισμός του Στάθη και της Αρετής θα μας απασχολήσει αρκετά, στην γη της ελιάς. Ο Στάθης έχει αποφασίσει να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, παρόλο που αυτό ενοχλεί φοβερά την σύζυγό του. Η Αρετή δε θέλει να δεχτεί αυτό το διαζύγιο και κάνει τα πάντα, για να το αποφύγει.

Τα νέα για τον γάμο της κόρης τους, της Βασιλικής, θα πέσουν σαν κεραυνός στους Καπερνάρους. Ο Στάθης θα δει την φωτογραφία του γάμου της από τον Πότη και θα γεμίσει οργή, θυμό και αγωνία για το παιδί του.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 18 ,19 , 20

Θα ξεσπάσει στην Χάιδω, θα ορμήξει στον Φίλιππο, ενώ θα χάσει και πολύ καλούς του φίλους. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα θα προσπαθήσουν να του εξηγήσουν, όμως θα είναι μάταιο…

 

Την κατάσταση αυτή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Αρετή, η οποία θέλει να γυρίσει κοντά της ο σύζυγός της. Του αναφέρει πως σε τόσο δύσκολες στιγμές, η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη. Πρέπει να γυρίσει στο σπίτι τους, να κάνουν μία νέα αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γίνεται δολοφόνος… κατά λάθος!

Ο Στάθης αρνείται. Έχει πάρει την απόφασή του. Εκτός από τα προβλήματα με την κόρη του και τους φίλους του, έχει τεράστιο πρόβλημα και με την Ιουλία, η οποία λείπει στο Παρίσι και δεν είναι δίπλα του να τον στηρίξει.

Ο χωρισμός του Στάθη και της Αρετής θα μαθευτεί παντού, στην γη της ελιάς. Η Αρετή, όμως, δε θα μείνει με τα χέρια δεμένα. Θα πιέσει τον Στάθη, κάνοντάς του έντονο ψυχολογικό πόλεμο. Θα καταφέρει να τον φέρει κοντά της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *