Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία Ανακοινώνει Το Διαζύγιο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία Ανακοινώνει Το ΔιαζύγιοΆγριες Μέλισσες Spoiler: Στα όριά της έχει φτάσει η Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα το διαζύγιο να είναι μονόδρομος για το ζευγάρι αυτό. Ο Κυριάκος γίνεται ο νέος κοινοτάρχης και, πλέον, δεν έχει καμία απολύτως θέση στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ουρανία ανακοινώνει το διαζύγιο

Ακολουθεί τον Ακύλα σε κάθε του επιθυμία, με τους κατοίκους του χωριού και φίλους του να εξοργίζονται όλο και περισσότερο μαζί του. Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου, όταν ο Κυριάκος θα αρχίσει να παίρνει αποφάσεις που βλάπτουν το Διαφάνι.

Διαβάστε Επίσης  Κάμπινγκ: Η υπόθεση και η πρώτη ηθοποιός που θα δούμε στην νέα σειρά του Mega

Η Ουρανία έχει απελπιστεί. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι εκείνος που ερωτεύτηκε, εκείνος που αγάπησε. Το διαζύγιο είναι η μόνη λύση για να καταφέρει να ηρεμήσει και ο Σαραντόπουλος την στηρίζει σε αυτή της την απόφαση.

Η Ουρανία ανακοινώνει το διαζύγιο στον Κυριάκο, τονίζοντάς του πως δεν υπάρχει γυρισμός, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος, σοκαρισμένος, της ζητάει να μη μιλήσουν ακόμη στον Μπάμπη, με την ελπίδα να προλάβει το κακό.

Ο Μπάμπης, όμως, παίρνει μετάθεση και επιστρέφει στο Διαφάνι, βλέποντας τον πατέρα του σε μία θέση που δεν περίμενε ποτέ να τον δει. Ο Μπάμπης συνειδητοποιεί πως ο Κυριάκος έχει γίνει δεξί χέρι του Ακύλα και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Ο Στάθης παθαίνει αμόκ και τους βάζει όλους στο στόχαστρο

Η ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και γιο θα έρθει, όταν η Ουρανία ενημερώσει τον Μπάμπη για το διαζύγιο. Παρόλο που ο Κυριάκος της ζήτησε να μη το κάνει, εκείνη λύγισε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Μπάμπη. Όλη η οικογένεια διχάζεται. Πώς θα αντιδράσει ο Μπάμπης και ποιο θα είναι το μέλλον του Κυριάκου και της Ουρανίας;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *