Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι ο Θέμης και η Μυρσίνη; Η μεγάλη ανατροπή

Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι ο Θέμης και η Μυρσίνη; Η μεγάλη ανατροπή
Άγριες Μέλισσες: Ζευγάρι ο Θέμης και η Μυρσίνη; Η μεγάλη ανατροπή

Κι όμως, ο Θέμης και η Μυρσίνη έρχονται όλο και πιο κοντά, στις Άγριες Μέλισσες. Το εκρηκτικό αυτό δίδυμο θα μας απασχολήσει αρκετά, στα επόμενα επεισόδια. Παρά τις απειλές του Δούκα και την υποχώρηση του Θέμη, η Μυρσίνη δεν τα παρατάει.

Θέλει να πετύχει τον στόχο της, κρατώντας τον Δούκα στο πλευρό της. Συνεχίζει τις επισκέψεις στο εργοστάσιο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Θέμη. Ωστόσο, ο νεαρός διευθυντής παραμένει γοητευμένος από την ισχυρή παρουσία της Μυρσίνης. Ίσως ένα ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους, να βάλει σε σκέψεις τον Δούκα Σεβαστό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πέμη Ζούνη – Σταύρος Ζαλμάς ανατρέπουν τα spoilers

Ο Γιώργος Παπαπαύλου μίλησε στο TV24 για τον ρόλο του Θέμη, αλλά και για την σχέση που θα αναπτυχθεί με την Μυρσίνη, στη συνέχεια της σειράς. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ο Θέμης είναι μοντέρνος, κοσμοπολίτης, με σπουδές στο εξωτερικό που γνωρίζει καλά το αντικείμενό του. Έχει οξυδέρκεια και καινοτομεί με τις ιδέες που προτείνει στον Δούκα».

 

Σχετικά με το εάν ο Θέμης και η Μυρσίνη θα είναι μαζί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός απάντησε: «Δείχνει να είναι αρκετά γοητευμένος από τη Μυρσίνη, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι όλα αυτά τα κάνει έχοντας αγαθούς σκοπούς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στέφανος: «Ευτυχώς δεν έκανα παιδί μαζί σου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *