Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τα Σενάρια Πίσω Από Το Τατουάζ Μαρίας Και Αντιγόνης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ένα κοινό τατουάζ φαίνεται πως έχουν η Αντιγόνη και η Μαρία, στην γη της ελιάς. Ένα μικρό σταυρουδάκι, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά τους τηλεθεατές που παρατηρούν, ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

          Η Γη της Ελιάς spoiler: Τα σενάρια πίσω από το τατουάζ Μαρίας και Αντιγόνης

Το Twitter έχει πάρει φωτιά από τα σενάρια που κάνουν οι fans της σειράς. Τί μπορεί να συνδέει την μητέρα της Αθηνάς με την κόρη του Ισίδωρου; Είναι τυχαίο αυτό το τατουάζ ή κρύβεται κάτι πίσω από αυτό; Τί ετοιμάζουν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου και ποιες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια;

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα Spoiler: Ποιος θέλει νεκρό τον Χρήστο

Το πρώτο σενάριο, θέλει την Αντιγόνη και την Μαρία να συνδέονται με έναν τρόπο μοναδικό, μέσα από τις φυλακές. Το παρελθόν της Αντιγόνης δεν έχει ξεδιπλωθεί ακόμη τηλεοπτικά, επομένως δε θα μας έκανε καθόλου εντύπωση εάν η ηρωίδα αυτή είχε βρεθεί, επίσης, στη φυλακή.

Ένα δεύτερο σενάριο θέλει την Αντιγόνη και την Μαρία να συνεργάζονται, για να καταστρέψουν τους Βρεττάκους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η Αντιγόνη συνεχίζει να βλέπει εκδικητικά τον πατέρα της, παρόλο που εκείνος δείχνει πως έχει δεθεί αρκετά μαζί της.

Το τρίτο σενάριο αφορά στην μητέρα της Αντιγόνης. Δεν είναι καθόλου απίθανο η Μαρία να συνδέεται κάπως με αυτή την γυναίκα, ακόμη και μέσω συγγένειας. Η Αντιγόνη μπορεί να έκανε το ίδιο τατουάζ με την Μαρία, επειδή το είχε και η μητέρα της…

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 51-55: Η Έλενα έξαλλη με τον Μιχάλη

Βέβαια, ας μη ξεχνάμε πως μπορεί το τατουάζ αυτό να είναι κάτι το εντελώς τυχαίο. Μπορεί η Αντιγόνη και η Μαρία να έχουν ένα κοινό τατουάζ – σταυρουδάκι που για την κάθε μία να συμβολίζει κάτι διαφορετικό, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη “σύνδεση”, στην γη της ελιάς. Σίγουρα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δοθεί η λύση στο μυστήριο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση