Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ξεσπά βίαια – Τρόμος για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ξεσπά βίαια – Τρόμος για την ΕλένηΚι όμως, ο Λάμπρος είναι διαφορετικός στο Διαφάνι, με αποτέλεσμα η Ελένη να φοβάται πολύ για τον σύζυγό της, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ζάχος φροντίζει να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση το ζευγάρι.

Ο Λάμπρος έχει αντιληφθεί πως ο Ζάχος είναι ακόμη ερωτευμένος με την Λενιώ και ξεσπάει άσχημα. Φωνές, οργή κι απόγνωση… Το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, αντί να γεμίσει με χαρά κι αισιοδοξία από την επιστροφή του δασκάλου, γεμίζει με θυμό και βία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Χαμός με τη διαθήκη – Πώς μοιράζεται η περιουσία;

Η Ελένη συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπός της δεν είναι ο ίδιος. Η εξορία, αλλά και οι μαχαιριές που ρίχνει ο Ζάχος, κάνουν τον Λάμπρο επιθετικό και βίαιο. Η Ελένη θα θελήσει να προλάβει το κακό, απομακρύνοντας τον Ζάχο από τη ζωή της.

Ο Ζάχος στο Διαφάνι
Εκείνος, όμως, σαν μία τεράστια σκιά, θα καλύπτει τον γάμο της, προκαλώντας έντονα προβλήματα. Ο Λάμπρος δε θα μπορέσει να ησυχάσει λεπτό στο Διαφάνι, γνωρίζοντας πως ο Ζάχος πολιορκεί την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Θα είναι μονίμως με την ανησυχία, με τον θυμό να τον κυριεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

Ποια στάση θα κρατήσει ο Ζάχος μετά το ξέσπασμα της Λενιώς; Θα καταφέρει η μητέρα του να επιβάλλει την τάξη; Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά για το ζευγάρι της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *