Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρατάει την Μυρσίνη και φεύγει από το σπίτι

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρατάει την Μυρσίνη και φεύγει από το σπίτιΣταματημό δεν θα έχουν όπως φαίνεται οι εντάσεις, οι κόντρες και οι διαπληκτισμοί όσο αναφορά την Μυρσίνη και τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού στο φετινό κύκλο της σειράς δοκιμάζεται συνεχώς καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που συμβαίνουν, κλονίζοντας καθημερινά την σχέση τους.

Ο Δούκας φεύγει από το σπίτι

Ο Δούκας έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη του στην Μυρσίνη και αυτό απογοητεύει την ηρωίδα, η οποία λυγίζει βλέποντας την στάση του άνδρα της απέναντι στο πρόσωπό της. Ο Δούκας αποφασίζει να την βγάλει από την ζωή του, αυτό δείχνει τουλάχιστον με την στάση του, ζητώντας την να χωρίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Γεωργία σαπίζει στο ξύλο την Στέλλα

Ο ίδιος έχει στραφεί στο πρόσωπο της Αντιγόνης βλέποντας τον έρωτα στα μάτια της κάτι που εξοργίζει την Μυρσίνη, η οποία ευθύνεται για την γνωριμία τους. Ο Δούκας δεν διστάζει να της ζητήσει και όλη του την περιουσία με την Μυρσίνη να μην το δέχεται φυσικά καθώς όλα όσα έχει καταφέρει ο συγκεκριμένος ήρωας το έχει κάνει με την βοήθεια της.

Ύστερα από πολλούς έντονους αλλά και επεισοδιακούς καυγάδες, ο Δούκας φεύγει από το σπίτι που ζουν το τελευταίο χρόνο στην Λάρισα με την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες να χάνει για ακόμα μια φορά την γη κάτω από τα πόδια της. Πως θα αντιδράσει στην απόφαση του άνδρα της;

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο στα επόμενα επεισόδια!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *