Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας στέλνει τον Κωνσταντή στο νοσοκομείο

Ακύλας και Κωνσταντής ξεκινούν νέο πόλεμο, στις Άγριες Μέλισσες. Μετά την αποκάλυψη της Κορίνας, όλα διαλύθηκαν ανάμεσα σε οικογένεια Μεγαρίτη και Σεβαστούς. Ο Μελέτης ξεσπάει στην σύζυγό του για το φρικτό της λάθος και τρέχει να προστατεύσει τον αγαπημένο του φίλο.

Ο Ακύλας αρπάζει την Ζωή από το χέρι και εμφανίζεται στην μπουάτ των Σεβαστών, θέλοντας να κάνει μία συζήτηση με τον εραστή της γυναίκας του. Τον απειλεί πως θα τον σκοτώσει, εάν την πλησιάσει ξανά, με την Ζωή να τρέμει στην ιδέα πως το μεγαλύτερο κακό δεν έχει έρθει ακόμη…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νάντια και Νικηφόρος δεν είναι αδέρφια – Ανατροπή στο τεστ DNA

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα φυγαδεύσουν την Ζωή, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να χάνει το μυαλό του. Δε μπορεί να διανοηθεί πως δέχτηκε τέτοια προδοσία από ένα τόσο κοντινό του άτομο…

Εντολή θανάτου

Θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, δίνει διαταγή εξόντωσης. Ζητάει από τους άντρες της οργάνωσης να καθαρίσουν τον Κωνσταντή Σεβαστό, δίνοντας ένα σκληρό μάθημα στην σύζυγό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 2024

Έτσι, ο Κωνσταντής θα δεχτεί δολοφονική επίθεση, η οποία θα θορυβήσει όλο το Διαφάνι. Ο Μελέτης θα κάνει τα πάντα για να τον προστατεύσει, δείχνοντας στον Ακύλα πως δεν είναι πια στο πλευρό του.

Ο Ακύλας έξαλλος

Μετά την είδηση της επίθεσης, ο Δούκας αλλάζει στρατόπεδο. Στόχος όλων είναι να καταστραφεί ο Ακύλας Μεγαρίτης. Ένας εναντίον όλων. Ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του; Όλα ανατρέπονται ξανά και το Διαφάνι βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *