Η Γη της Ελιάς: «Κορώνη μου τρελάθηκες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;»

Η Γη της Ελιάς: «Κορώνη μου τρελάθηκες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;»Κορυφώνονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» με την Αρετή να γίνεται έξαλλη με τον γιό της το Στέφανο.

        Η Γη της Ελιάς: «Κορώνη μου τρελάθηκες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;»

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο της Ιουλίας και του Γιώργη. Κουμπάρα ως γνωστό είναι η Μυρτάλη η οποία προσπαθεί να πείσει το Στέφανο να είναι μαζί της στο μυστήριο.

«Στέφανε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σ’ έχει πιάσει με την Ιουλία. Η γυναίκα παντρεύεται το Γιώργη κατάλαβε το», του λέει ορθά κοφτά και παράλληλα του ζητεί να τη συνοδεύσει στο γάμο.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο

«Αν είναι δυνατόν θα γίνω κουμπάρα και θα πάω μόνη στο γάμο της θείας μου. Σε θέλω στο πλάι μου» επιμένει η Μυρτάλη με το Στέφανο να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Γη της Ελιάς: «Κορώνη μου τρελάθηκες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;»Η Αρετή γίνεται έξω φρενών με τον Στέφανο

«Μυρτάλη με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση. Η μάνα μου το ξέρεις ότι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν θέλω να τη στενοχωρώ». Πριν προλάβει να αρθρώσει τη τελευταία του λέξη ο Στέφανος η Μυρτάλη τον διακόπτει ζητώντας του να αλλάξει γνώμη.

Ο Στέφανος πείθεται τελικά και η Μυρτάλη φανερά χαρούμενη τον αγκαλιάζει και τον φυλάει «Αγάπη μου με κάνεις πολύ ευτυχισμένη» του λέει χαρακτηριστικά με το Στέφανο να σκέφτεται πλέον την αντίδραση της μάνας του όταν θα μάθει τα καθέκαστα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τρελαίνεται κι επιτίθεται στην Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: «Κορώνη μου τρελάθηκες; Δεν ντρέπεσαι καθόλου;»
Πράγματι η Αρετή όταν μαθαίνει για την απόφαση του Στέφανου να συνοδέψει την Μυρτάλη στο γάμο της Ιουλίας γίνεται έξαλλη. «Κορώνη μου τρελάθηκες. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Τι θα κάνεις εκεί; Εμένα δεν με σκέφτεσαι». Ο Στέφανος προσπαθεί να ηρεμήσει τη μάνα του και να τη δείξει πόσο πολύ την αγαπά ενώ παράλληλα τη διαβεβαιώνει πως θα είναι πάντα δίπλα της.

H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση