Τι θα συμβεί στις 20 Ιανουρίου στον Σασμό

Τι θα συμβεί στις 20 Ιανουρίου στον Σασμό

Η σειρά Σασμός μπήκε σαν “βόμβα” στην τηλεοπτική καθημερινότητα και από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δεν χάνει επεισόδιο και περιμένει πώς και πώς να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις.

Και ενώ ήδη οι άνθρωποι της σειράς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δεύτερη σεζόν  σε δύο εβδομάδες από τώρα αναμένεται να παρακολουθήσουμε μία αναπάντεχη εξέλιξη.

Τι θα συμβεί στις 20 Ιανουρίου στον Σασμό

Συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο σκληρά φονικά που θα κάνει ακόμα χειρότερες τις σχέσεις ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Θύμα δε θα είναι άλλος από τον Πέτρο Βρουλάκη. Ο θάνατος του Πέτρου ήταν ένα spoiler που είχε μαθευτεί εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως δε θα γίνει μιας και ο χαρακτήρας του είχε πάρει μία διαφορετική τροχιά.

Τι θα συμβεί στις 20 Ιανουρίου στον ΣασμόΠώς θα πεθάνει ο Πέτρος

Η αστυνομία μιλάει με τους Σταματάκηδες καθώς δεν μπορεί να πειστεί για την ενοχή του, ενώ η Αργυρώ εκνευρισμένη με όλη αυτή την κατάσταση, ζητάει από τον Αστέρη να χωρίσουν οριστικά. Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα καταλογίζουν στον Πέτρο και ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ του έχει πει ψέματα για το άλλοθι του Πέτρου και ότι ποτέ δεν ήταν μαζί στο κτήμα που είχαν πει ότι ήταν την ώρα του φονικού του Στεφανή.

Ο Αστέρης, χαμένος από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, αρχίζει να ψάχνει τον Πέτρο προκειμένου να μιλήσουν και να του δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις. Στο μεταξύ η αστυνομία δεν έχει πειστεί ότι ο Πέτρος είναι ένοχος και έτσι είναι ακόμα ελεύθερος και ζει τον έρωτά του με τη Σεμίνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν – Η γιαγιά Eιρήνη πεθαίνει από θλίψη

Σε μια τέτοια κατάσταση τον βρίσκει ο Αστέρης. Σε ένα χωράφι όπου είναι με τη Σεμίνα και μάλιστα σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Αστέρης έξαλλος ορμάει στον Πέτρο κι αρχίζει να του φωνάζει: «Εσύ τον σκότωσες; Λέγε».

Ο Πέτρος αρχίζει κι αυτός να τον σπρώχνει και όταν βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει, λέει στη Σεμίνα: «Φύγε, πήγανε στο αυτοκίνητο και περίμενέ με». Η Σεμίνα τρομαγμένη μπαίνει στο αυτοκίνητό της, ενώ οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η κατάσταση έχει φτάσει στα όρια και ο Πέτρος για να σταματήσει τον Αστέρη αρχίζει να φωνάζει:

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

«Τι κάνεις ρε; Ασε με, τρελάθηκες;». Κι ενώ ο Αστέρης αρχίζει να τον χτυπάει, ο Πέτρος για να τον φοβίσει και να τον κάνει να σταματήσει, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί στον αέρα. Ο Αστέρης τρομάζει, δεν καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος το έκανε για να σταματήσει και να φύγει. Νομίζει ότι πάει να τον σκοτώσει κι αυτόν, όπως έκανε και με τον Στεφανή και βγάζει κι αυτός το δικό του όπλο και πυροβολεί, η σφαίρα όμως χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια εξοστρακίζεται και βρίσκει τον Πέτρο στην καρδιά.

Το κακό έχει γίνει μπροστά στα μάτια της Σεμίνας, που έχει δει ότι όλο αυτό στην ουσία ήταν ένα ατύχημα. Ομως το αποτέλεσμα είναι ένα. Ο Αστέρης έχει σκοτώσει τον Πέτρο, από μια παρεξήγηση, από ένα λάθος, από την κακιά ώρα, όπως λέει ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ ακούει στο τηλέφωνο τον Αστέρη και λιποθυμάει

Ο Πέτρος είναι νεκρός μέσα στα αίματα και ο Αστέρης φεύγει σαν τρελός. Δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει πού να πάει. Εχει γίνει φονιάς και αυτό δεν το αντέχει. Τα άσχημα μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν. Ολος ο τόπος βουίζει ότι ξανάναψε η βεντέτα, ότι και πάλι ένας Σταματάκης σκότωσε έναν Βρουλάκη.

Ο Αστέρης είναι ράκος και αμέσως τρέχει στον αδελφό του και τη μάνα του. Τρέμοντας και κλαίγοντας του λέει όλη την αλήθεια: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν πήγα να τον σκοτώσω. Εβγαλε όπλο και έριξε κι εγώ απλά για να τον φοβίσω. Δεν του έριξα, το ορκίζομαι. Στο αυτοκίνητο χτύπησε η σφαίρα», τους λέει.

Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον συνεφέρει όταν ο Αστέρης της λέει: «Θα πάω τώρα κιόλας να παραδοθώ. Ηταν ατύχημα, έχω και μάρτυρα ότι δεν τον σημάδεψα». Η Καλλιόπη τον αγκαλιάζει: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά», του λέει και ο Μαθιός που τον ακούει και του έχει κοπεί η ψυχή από τις ενοχές, που για χάρη του ο αδελφός του έβαψε τα χέρια του με αίμα, αναλαμβάνει αυτός την κατάσταση…

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Σασμός – Επεισόδια 79-80-81-82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *