Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και Άννα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και ΆνναΤο πρώτο τους φιλί θα δώσουν η Άννα και ο Λεωνίδας στην γη της ελιάς, με την έντονη αυτή σχέση να βρίσκεται στα πρώτα της βήματα. Η Άννα, αν και ενοχλημένη από την στάση του νεαρού που ήρθε ξαφνικά στη ζωή της, αποφασίζει να επιμείνει.

           Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και Άννα

Έτσι, ένα βράδυ που λείπει ο αδελφός της από το σπίτι, αποφασίζει να τον καλέσει. Ο Λεωνίδας έχει δείξει αρκετά συντηρητικός και απόμακρος. Αυτό έχει σταθεί μεγάλο εμπόδιο στο να εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο. Ένα εμπόδιο που η Άννα αποφάσισε να “γκρεμίσει”, για να πετύχει τον στόχο της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καίγεται η σορός του Αλέξη – Γιατί δεν κηδεύεται;

Τον καλεί σπίτι της και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Λεωνίδας κοιτάζει την Άννα στα μάτια και το πρώτο τους φιλί είναι γεγονός, στην γη της ελιάς. Η νεαρή ηρωίδα πανηγυρίζει που επιτέλους βρήκε κάποιον άλλον και είναι χαρούμενη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και ΆνναΦυσικά, η ιστορία με τον Δημήτρη δεν έχει τελειώσει. Παρόλο που η Άννα είναι φανερά ενθουσιασμένη με τον Λεωνίδα, ο Δημήτρης θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα και η οργή της θα ξεχειλίσει. Μία ιστορία που δύσκολα θα κλείσει και θα επηρεάσει και την σχέση της με τον νεαρό εργάτη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Άλαλος ο Στέφανος: Του πέφτει το τηλέφωνο…

Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας, αν και διστακτικός, αποφασίζει να αφεθεί σε αυτή την σχέση. Ωστόσο, κάτι τον κρατάει πίσω. Τί είναι αυτό και πώς θα εξελιχθεί το νέο αυτό ειδύλλιο στην αγαπημένη μας σειρά;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *