Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Αποστόλη και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Αποστόλη και Ευτυχία

Μαύρα σύννεφα θα σκεπάσει το αγαπημένο μας ζευγάρι. Ο Αποστόλης θα εκνευριστεί με την Ευτυχία, με αποτέλεσμα ο καυγάς να ξεσπά, στην γη της ελιάς. Εκεί που όλοι περίμεναν πως το ζευγάρι αυτό θα είναι ευτυχισμένο, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, όλα ανατρέπονται ξανά.

               Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Αποστόλη και Ευτυχία

Ο Ανέστης συνεχίζει να κοιτάζει περίεργα την πρώην σύντροφό του, με τις συναντήσεις τους στο ελαιοτριβείο να γίνονται όλο και πιο τακτικές. Αυτό θα εξοργίσει τον Αποστόλη, ο οποίος θα παρατηρήσει πως η αγαπημένη του έχει ακόμη επαφές με τον Ανέστη, με τον άνθρωπο που ήταν έτοιμη να παντρευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα στήνει στον τοίχο Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη

Αν και η Ευτυχία του εξηγεί πως δεν τρέχει τίποτα, ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος στην γη της ελιάς και ο καυγάς ξεκινά. Της ζητάει να κρατάει τις αποστάσεις της, να μη του απευθύνει καν το λόγο, να μένει μακριά του! Η Ευτυχία του υπόσχεται πως δε θα τον πλησιάσει ξανά, ενώ του ανακοινώνει πως ο Ανέστης έχει τελειώσει για εκείνη.

Ποια θα είναι, όμως, η αντίδρασή της όταν μάθει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του; Θα ακούσει τον Αποστόλη που τη συμβουλεύει να απομακρυνθεί ή θα τρέξει ξανά στο πλευρό του, από τον φόβο πως θα κινδυνεύσει η ζωή του;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκμεταλλεύεται ερωτικά τον Αντρέα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *