Ήλιος Spoiler: Ο αδερφός του Νικήτα επιστρέφει και τα διαλύει όλα

Ήλιος Spoiler: Ο αδερφός του Νικήτα επιστρέφει και τα διαλύει όλα

Ήλιος Spoiler: Ο αδερφός του Νικήτα επιστρέφει και τα διαλύει όλα

Μπορεί η ζωή της Λήδας και του Νικήτα να έχει ισορροπήσει και το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα να διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο όμως τα πάντα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή καθώς στα νέα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα δούμε τον αδερφό του Νικήτα. Πως θα αντιδράσει η Λήδα όταν μαθαίνει ακόμα ένα μυστικό του άνδρα της;

Άλλο ένα ψέμα του Νικήτα βγαίνει στην φόρα

Όλα θα συμβούν μέσα σε μια νύχτα και αυτή η αποκάλυψη θα ταράξει για ακόμα μια φορά την ζωή της Λήδας και του Νικήτα, οι οποίοι δεν φαίνεται να ηρεμούν καθώς ο αδερφός του Νικήτα εμφανίζεται και τα διαλύει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σωσμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Η Λήδα ενώ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ένας ασθενής ο οποίος έχει το ίδιο επίθετο με τον άνδρα της θα σταθεί για μια ακόμα φορά εμπόδιο στην ευτυχία της. Ο ασθενής είναι ο αδερφός του Νικήτα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού tv24. H Λήδα την επόμενη κιόλας στιγμή συναντά τον Νικήτα και φανερά εκνευρισμένη του ζητά εξηγήσεις καθώς δεν είναι το μόνο ψέμα που της έχει πει ο ήρωας. Ο ίδιος της εξηγεί πως δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα καθώς ένα σημαντικό γεγονός τους έχει απομακρύνει αρκετά.

Ήλιος Spoiler: Ο αδερφός του Νικήτα επιστρέφει και τα διαλύει όλα

«Εγώ δεν έχω αδερφό» της λέει, «αυτός ο άνθρωπος δεν σημαίνει τίποτα για εμένα, μην μου ξαναμιλήσεις για τον συγκεκριμένο άνθρωπο». Η Λήδα ενώ κατανοεί όσα της λέει ο αγαπημένος της του ζητά να τα ξαναβρούν καθώς είναι ο μόνος συγγενής που έχει στην ζωή και πως μια προσπάθεια αξίζει για να ανταμώσουν ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Τον Φίλιππο Από Θάνατο

Ο Νικήτας όμως όπως θα δείτε στην σειρά Ήλιος είναι ανένδοτος όσο αναφορά την ιστορία του αδερφού του χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα του δώσει κάποια ευκαιρία για να ξανά μιλήσουν.

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς << Ήλιος >> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση