Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρωταγωνίστρια σε ταινία

Οι περιπέτειες για την Δρόσω φαίνεται να μην σταματούν στις Άγριες Μέλισσες καθώς στα νέα επεισόδια της σειράς που θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα, μια γνωριμία ανάμεσα στην Δρόσω Σταμίρη και έναν νέο και ανερχόμενο σκηνοθέτη θα βάλει την ίδια σε νέες περιπέτειες στις Άγριες Μέλισσες καθώς η ηρωίδα θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία.

Η Δρόσω κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο

Μια νέα γνωριμία για την Δρόσω θα σημαδέψει για ακόμα μια φορά την πορεία της ηρωίδας στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 καθώς στο δρόμο της θα βρεθεί ένας νέος και ανερχόμενος σκηνοθέτης. Μπορεί η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο το τελευταίο καιρό καθώς το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία προσεχώς, η εμφάνιση του νέου και γοητευτικού σκηνοθέτη μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

 

Η σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ τους θα είναι αρκετά περίπλοκη καθώς αυτός θα δει στο πρόσωπο της Δρόσως την νέα πρωταγωνίστρια της ταινίας του. Η Δρόσω θα δεχθεί την πρόταση του και αυτό θα κάνει έξαλλο τον μέλλοντα άνδρα της, Κωνσταντή. Ο ίδιος δεν θα συμφωνήσει με την απόφαση της και μια νέα ρήξη στην σχέση τους θα δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στο αγαπημένο ζευγάρι. Εκτός όμως από τον Κωνσταντή, πως θα αντιδράσουν η Ελένη και η Ασημίνα μόλις μάθουν πως η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τελευταίο αντίο των Βρεττάκων στην…

πηγή

Δείτε και άλλα θέματα της σειράς <<Άγριες Μέλισσες >> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *