H Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ανέστη

H Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον ΑνέστηH Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ανέστη

Όλο και περισσότερο θα δούμε να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Ανέστη στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Σε τι περιπέτειες θα μπει ο Ανέστης, σχετικά με το ελαιοτριβείο στην γη της ελιάς;

              H Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ανέστη

Ο Κωνσταντίνος ήδη έχει δώσει εντολή στο Δημήτρη να δώσει ένα «καλό μάθημα» στον Ανέστη, ενώ την ίδια ώρα ο αστυνόμος Κουράκος έχει σοβαρές υποψίες ότι πίσω από τη πυρκαγιά στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων κρύβεται ο Ανέστης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Φύγε, χάσου από τα μάτια μου»

Αλλά και ο Μάνος είναι έτοιμος να διώξει από την επιχείρηση της οικογένειας τον Ανέστη σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι αυτός έβαλε τη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

O Mάνος υποψιάζεται τον Ανέστη για τη φωτιά στο ελαιοτριβείο

Η συμπεριφορά του Ανέστη δεν αρέσει καθόλου τον τελευταίο καιρό στο Μάνο ο οποίος δείχνει να μην του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη. Μάλιστα ο Μάνος δεν διστάζει να μοιραστεί τις υποψίες του για τον Ανέστη με τον πατέρα του τον Ισίδωρο στον οποίο είδαμε, στην γη της ελιάς, να λέει χαρακτηριστικά τα εξής: «Πατέρα δεν το αποκλείω πίσω από τη φωτιά στο ελαιοτριβείο να κρύβεται ο Ανέστης. Ο Αποστόλης είναι βέβαιος γι’ αυτό κι εμένα το φέρσιμο του τελευταία δεν μου αρέσει καθόλου. Να ξέρεις αν προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία γι’ αυτόν θα τον στείλω από’ κει που ήρθε».

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: To βίντεο φωτιά που άφησε πίσω ο Άγγελος

Από τη πλευρά του βέβαια ο Ανέστης δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου. Θεωρεί πως έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος που θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει. Αφήνει για λίγο στην άκρη τις βρομοδουλειές του και δίνει προτεραιότητα στα προσωπικά του ερωτοτροπώντας με την Ελένη.

H Γη της Ελιάς: Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Ανέστη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *