Η Γη της Ελιάς : Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση

Η Γη της Ελιάς : Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάσηΗ Γη της Ελιάς : Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση.

Ο γιος της Μαργαρίτας, ο Αλέξης, στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όχι μόνο δεν έχει συνέλθει από τη τελευταία περιπέτεια με την υγεία του αλλά αντιθέτως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί με τα ψυχολογικά του προβλήματα να είναι εντονότερα. Επιπλέον αρνείται να ακολουθήσει την φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησε ο γιατρός που τον παρακολουθούσε στη ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύονταν για ένα μεγάλο διάστημα.

Eξακολουθεί να ζει με φαντασιώσεις που γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο επικίνδυνες. Συνεχώς βλέπει μπροστά του τη Μυρτάλη. Ο ίδιος θέλει να τη προσεγγίσει ξανά αλλά δεν ξέρει με πιο τρόπο. Θεωρεί το Στέφανο ως μεγάλο εμπόδιο στα πόδια του για να μπορέσει να δει ξανά την αγαπημένη του Μυρτάλη. Και αρχίζει με το άρρωστο μυαλό του να κάνει σχέδια για το πώς θα μπορέσει να βγάλει από τη μέση το Στέφανο Καπερνάρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Σπήλιος μαθαίνει τη συνταρακτική αλήθεια

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως ο Θεοδόσης ξαναμπήκε στη ζωή της, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να συγκατοικήσει μαζί του. Ο Θεοδόσης από την άλλη, σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή και ψάχνει χώρο για να ανοίξει ταβέρνα.

Την ίδια στιγμή η εμμονή του Αλέξη με την Μυρτάλη και οι φαντασίωσεις του για εκείνη, αρχίζουν να τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια, ενώ ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν. Στην αρχή η Μαργαρίτα Δεν θέλει ούτε να το ακούσει, αλλά υπομονή και οι προσπάθειες του πρώην άντρα της αρχίζουν σιγά-σιγά να αποδίδουν καρπούς

H Γη της Ελιάς – Ώρες αγωνίας: O Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Υιοθετούν μωρό: «Θα του δώσουμε όλη την αγάπη του κόσμου»

Η Μαργαρίτα όμως έχει αλλού το νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του.

Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση

Στο μεταξύ ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει: Μη νομίζεις ότι όλα είναι μέλι γάλα. Ααα! Να ξέρεις ότι θα περάσεις διάφορα τεστ για να κερδίσεις πάλι μία θέση στην καρδιά μου και στο σπίτι μου, του επισημαίνει.

H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Την ίδια ώρα όμως ο Αλέξης παγιδεύεται όλο και περισσότερο στην εμμονή του, και παριστάνει τον άρρωστο για να απομονωθεί. Ο Αλέξης μπαίνει στην πιο επικίνδυνή φάση με απρόβλεπτες συνέπειες για την Μυρτάλη και τον Στέφανο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *