Σασμός: Ο Αστέρης ζητάει επίσημα την Αργυρώ από τους Βρουλάκηδες

Σασμός: Ο Αστέρης ζητάει επίσημα την Αργυρώ από τους ΒρουλάκηδεςΜία πολύ δυνατή σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια για να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ο Αστέρης, έχοντας φτάσει πια στα όριά του, στη σειρά Σασμός, κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, μπροστά στην οικογένειά της!

          Σασμός: Ο Αστέρης ζητάει επίσημα την Αργυρώ από τους Βρουλάκηδες

Όλα θα ξεκινήσουν, μετά το πρώτο χτύπημα που θα δεχτεί η Καλλιόπη. Βλέποντας τυχαία τον γιο της με την κόρη του Μάρκου Βρουλάκη αγκαλιά, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Αν και στην αρχή θα ζητήσει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, στη συνέχεια θα ξεσπάσει με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η σύγκρουση αναπόφευκτη και οι συνέπειες απρόβλεπτες

Ο Αστέρης θα κοιτάξει την μητέρα του στα μάτια και θα της φωνάξει πως είναι ερωτευμένος μαζί της και πως θα κάνει τα πάντα, για να βρίσκεται στο πλευρό της! Η Καλλιόπη θα ουρλιάξει από θυμό, με τον Αστέρη να κλείνει την πόρτα πίσω του έξαλλος.

Η πρόταση γάμου

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, ακόμη κι αν χρειαστεί να ανοίξει νέο πόλεμο, στη σειρά Σασμός. Πηγαίνει στο σπίτι της και μπροστά από την Μαρίνα, την γιαγιά Ειρήνη και τον Πέτρο, ζητάει επίσημα σε γάμο την κόρη του Μάρκου Βρουλάκη!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Λυκούργου

Όλοι μένουν άναυδοι. Η Μαρίνα είναι εξοργισμένη, προσπαθεί να τους εμποδίσει, όμως είναι μάταιο. Η Αργυρώ τρέχει στην αγκαλιά του και η ελπίδα πως ο Σασμός θα έρθει επιτέλους στα δύο σπίτια, σιγοκαίει μέσα τους.

Την χαρά αυτή θα διακόψει η εντολή για συμπληρωματική κατάθεση. Ο Πέτρος και η Αργυρώ θα οδηγηθούν στο τμήμα, ύστερα από την ψεύτικη μαρτυρία της Θοδώρας πως ο Βρουλάκης δολοφόνησε τον Στεφανή. Το ζευγάρι θα διχαστεί ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *