Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της ΒασιλικήςΗ Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες καθώς Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής. Άγρια κόντρα με τη Χάιδω

Η Αρετή και ο Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής και έρχονται σε κόντρα με τη Χάιδω. Ακόμη, ο Ισίδωρος βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή…

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, τον τελευταίο καιρό, έχουν κάνει μία νέα αρχή στη ζωή τους, Και δη στην Αθήνα, μακριά από όλους. Κι αυτό γιατί θέλουν η κοπέλα να φέρει στον κόσμο το μωρό τους χωρίς φόβο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Tv O ClOCK, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, το ζευγάρι αποφασίζει να επισπεύσει τον πολιτικό γάμο του και να συνεχίσει ανενόχλητο την κοινή ζωή του.

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής
Μόνο που ο Φίλιππος αισθάνεται την ανάγκη να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του στον Λυκούργο, τον οποίο νιώθει σαν δεύτερο πατέρα του, και να του ζητήσει να γίνει κουμπάρος. Εκείνος ξαφνιάζεται. Ο άντρας δεν μπορεί να κρατήσει κρυφό κάτι τόσο σημαντικό από τη Χάιδω και της λέει όλη την αλήθεια, με εκείνη να αντιδρά απρόσμενα. Συγκεκριμένα, χαίρεται με τη χαρά του γιου της και του δίνει την ευχή της. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος, κάθε μέρα που περνάει, νιώθει ταραχή και πανικό με τον επικείμενο γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, των γονέων της κοπέλας, όταν μάθουν την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες. Η μεγάλη μέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει. Το ζευγάρι παντρεύεται ενώπιον της Χάιδως, του Λυκούργου και της Μαργαρίτας, ενώ την ίδια ώρα ο Στάθης έχει ένα κακό προαίσθημα. Έτσι, πιέζει την Άννα να του πει πού βρίσκεται η Βασιλική και εκείνη πάνω στα νεύρα της του αποκαλύπτει ότι παντρεύεται.

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της ΒασιλικήςΎστερα από αυτή την γκάφα, ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η κόρη του κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα. Αλλά μάταια. Κάποια στιγμή, ο Στάθης και η Αρετή συναντούν, τυχαία, στο δρόμο τη Χάιδω. Η τελευταία, για πρώτη φορά, δεν αλλάζει δρόμο ούτε αποφεύγει να τους κοιτάξει. Μάλιστα, Κάνει το ακριβώς αντίθετο. Ξεκινά μία κουβέντα αναφορικά με τη Βασιλική και επιβεβαιώνει όσα έμαθαν. Τους αποκαλύπτει ακόμη πως η κόρη τους είναι έγκυος και πως σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, χωρίς όμως να αναφέρει πως ο σύντροφός της Βασιλικής είναι ο Φίλιππος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Νέος φόνος στο Κιάρι

 

Τότε ο Στάθης και η Αρετή σαστίζουν. Απαιτούν να μάθουν τι ξέρει για όλα αυτά, με τη Χάιδω να μην προτίθεται να αποκαλύψει παραπάνω πράγματα από όσα πρέπει προκειμένου να προστατεύσει το νεαρό ζευγάρι. Όμως η Αρετή δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Αρχίζει να βρίζει και να ρίχνει κατάρες, με αποτέλεσμα εκείνη και η Χάιδω να τσακώνονται άσχημα στη μέση του δρόμου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Για όλα αυτά πληροφορείται ο Λυκούργος, ο οποίος βλέπει τον φόβο του, δηλαδή για τις έντονες αντιδράσεις των Καπερνάρων όταν μάθουν όλοι την αλήθεια, να επιβεβαιώνεται. Μόνο που δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει, και αυτό τον τρομάζει ακόμη περισσότερο….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *