Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης ξεμπροστιάζει τον Θανάση

Άγριες μέλισσες: Ο Παναγιώτης ξεμπροστιάζει τον ΘανάσηΟ Παναγιώτης ξεμπροστιάζει τον Θανάση

Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Τόλλιας γίνεται έξαλλος με τον Θανασάκη, όταν μαθαίνει πως έχει γίνει μέλος στους Αβάντες. «Εξω από εδώ! Μάζεψέ τα και φύγε! Μη σε ξαναδώ μπροστά μου! Αλήτη!», φωνάζει και η Παγώνα προσπαθεί να ηρεμήσει τον άντρα της, ενώ απογοητεύεται με τον γιο της και το πώς έχει απογίνει. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά και να προσπαθήσει να του αλλάξει μυαλά. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης σιγουρεύεται πια πως ο άνθρωπος που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας είναι ο Θανασάκης και τον κατηγορεί ευθέως στον Άγγελο, από τον οποίο ζητάει να το ερευνήσει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 30/1 – 3/2

«Ντροπή σου μικρέ. Εσύ ήσουν που με χτύπησες με τόση μανία εκείνη τη μέρα. Μπορεί να φορούσες κουκούλα αλλά το ρολόι που φοράς το θυμάμαι».

Ο Θανάσης αρνείται τα όσα του λέει ο Παναγιώτης φωνάζοντας δυνατά: «Είσαι τρελός. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με όσα λές». Αλλά ο Παναγιώτης επιμένει: «Είμαι σίγουρος μικρέ ότι εσύ ήσουν. Λυπάμαι το πατέρα σου που είναι φίλος μου. Θα πρέπει να ντρέπεσαι».

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 31, 32, 33

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *