Στον εισαγγελέα ο δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Στον εισαγγελέα ο δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κράτησε όμηρο την πρώην φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα με φιάλη υγραερίου πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στον εισαγγελέα ο δράστης της ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο άνδρας κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου 55.

Διαβάστε Επίσης  Ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως απήγαγε την πρώην σύντροφό του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου. Στο συμβάν βρέθηκε και διαπραγματευτής της αστυνομίας.

Η κλήση στις Αρχές έγινε από την αδερφή της κοπέλας η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα που ο άνδρας ξεκίνησε την επίθεση. Η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας. Το θρίλερ έλαβε τέλος με τη σύλληψη του άνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Ισχυρή δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *