Η Γη Της Ελιάς: Οι Συμπέθεροι Στην Αρεόπολοι

Η Γη Της Ελιάς: Οι Συμπέθεροι Στην ΑρεόπολοιΗ Γη Της Ελιάς: Οι Συμπέθεροι Στην Αρεόπολοι

Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος της Ιουλίας θα μας απασχολήσει αρκετά, στα επόμενα επεισόδια η γη της ελιάς. Η μεγάλη αυτή απόφαση έχει παρθεί και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την μεγάλη αυτή ημέρα. Αυτοί που χαίρονται περισσότερο είναι ο Ιάκωβος και ο Ισίδωρος, οι οποίοι βλέπουν την αδερφή τους νυφούλα κι ευτυχισμένη.

Η Γη της Ελιάς: Οι συμπέθεροι στην Αρεόπολοι

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πως η Ιουλία δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Είναι διαρκώς σκεπτική και η ιδέα του γάμου την έχει τρομάξει. Στο μυαλό της τριγυρνά ο Στάθης, ο οποίος προσπαθεί διαρκώς να την μεταπείσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Βαγγέλης φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί

Η Ιουλία, θέλοντας να ζήσει λίγο το παραμύθι αυτό, κάνει υπερπροσπάθειες. Φτιάχνει στο νέο της σπίτι το νυφικό κρεβάτι, τηρώντας όλα τα έθιμα της Μάνης. Η Μυρτάλη την βοηθάει σε ό,τι χρειαστεί, βλέποντας στα μάτια της θείας της την θλίψη.

Οι γονείς του Γιώργη φτάνουν και ο Ισίδωρος τρέχει να τους φιλοξενήσει. Ανακοινώνει σε όλη την οικογένεια πως θα μείνουν σπίτι του, θέλοντας να τους παρέχει όλες τις ανέσεις. Οι γονείς του Κουράκου εντυπωσιάζονται από την τόσο καλή φιλοξενία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική σε ψυχιατρική κλινική

Ένα πολύ όμορφο και μεγάλο τραπέζι με εκλεκτούς καλεσμένους, χαρίζει χαμόγελα, γέλια και συγκίνηση. Ο γάμος της Ιουλίας φέρνει σε άλλους χαρά, ενώ σε άλλους απέραντη θλίψη, στην γη της ελιάς.

Η Ιουλία ντύνεται νύφη, με την Μυρτάλη να της κάνει μία πολύ σοβαρή ερώτηση, πριν πάνε στην εκκλησία: “Είσαι ευτυχισμένη;”. Η Ιουλία παγώνει. Ο Στάθης είναι απέξω και προσπαθεί να τα διαλύσει όλα. Θα τον ακολουθήσει ή θα σταθεί δίπλα στον αστυνόμο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *