Η Γη της Ελιάς: Μια πρότασή Γάμου θα φέρει την ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Μια πρότασή Γάμου θα φέρει την ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς μια πρότασή Γάμου θα φέρει την ανατροπή.

Ο Στάθης μάταια προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Ιουλία. Η κοπέλα αν και ακόμα δείχνει να τον αγαπάει, επιμένει στην απόφασή της να προχωρήσει με τον Γιώργη τον οποίο θαύμαζει. Ωστόσο ο Στάθης παίρνει μία μεγάλη απόφαση .Εγκαταλείπει την Αρετή, φεύγει από το σπίτι και τρέχει να σταματήσει την Ιουλία λίγο πριν το μυστήριο.

Οι ετοιμασίες του γάμου συνεχίζονται και ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει ότι η στιγμή που θα χάσει για πάντα την Ιουλία πλησιάζει . Την ίδια στιγμή η Μυρτάλη, πιέζει το Στέφανο τη συνοδεύσει στο γάμο ,ενώ στη Μάνη καταφθάνουν οι γονείς του Γεωργίου Κουράκου.

Ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.Ο Στάθης αισθάνεται σαν να έχει μία θήλεια και πνιγμένος από τον πόνο και τη στεναχώρια, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα . Αρετή φεύγω Δεν αντέχω άλλο της λέει και εκείνη αρχίζει να του καταλογίζει οτί την παρατάει για την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Σε βλέπω πως είσαι όλο αυτό τον καιρό που με κοροϊδεύεις ότι τάχα είσαι έτσι για τη Βασιλική για αυτό φεύγεις και παρατάς έτσι το σπίτι σου και την οικογένειά σου του λέει. Ο Στάθης είναι σαν αγρίμι όμως δεν ακούει τίποτα και αποφασίζει να χωρίσει με την Αρετή και να ζητήσει από την Ιουλία να σταματήσει το γάμο έστω και την τελευταία στιγμή . Την παραμονή του γάμου η Ιουλία, ,οι γονείς του Γιώργη και οι Βρεττάκοι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα. Από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη .

H Γη της Ελιάς – Ώρες αγωνίας: O Αλέξης θέλει να βγάλει από τη μέση τον Στέφανο

Στο μεταξύ ο Στέφανος, έχει μάθει ότι ο πατέρας του εγκατέλειψε τη μάνα του και γίνεται έξαλλος. Όμως προσπαθεί να βρει μία λύση. Δεν έπρεπε να του μιλήσεις έτσι ο πατέρας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.

Η Ιουλία αύριο παντρεύεται της λέει .Έτσι Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου ,αποφασίζει να σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της .

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα

Η μεγάλη μέρα για τον αστυνόμο κουράκο και την Ιουλία φτάνει. Καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για το γάμο τους, οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν. Ενώ η Ιουλία τηρεί το έθιμο και το νυφικό κρεβάτι .Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδερφή τους ενώ φίλοι και συγγενείς παίρνουν για να ευχηθούν. Μάλιστα γυρνά και ο Φίλιππος εσπευσμένα στη Μάνη για το γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, με την απουσία του.

Μια πρότασή Γάμου θα φέρει την ανατροπή

Ο Στάθης όμως είναι τραγική φιγούρα της ημέρας. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει . Έτσι θολωμένος κάνει μία τελευταία προσπάθεια, για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί . Πηγαίνει σπίτι της όπου Ιουλία είναι έτοιμη να φύγει με το νυφικό. Ο Στάθης σχεδόν πέφτει στα πόδια της και την παρακαλά: Πάμε να φύγουμε Ιουλία και να παντρευτούμε. Χώρισα δεν είμαι με την Αρετή. Εφυγα από το σπίτι μόνο εσένα αγαπάω. Το ξέρεις …Είσαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου .Σε παρακαλώ μην κάνεις κάτι που θα σε κάνει δυστυχισμένη όπως ήμουν και εγώ όλα αυτά τα χρόνια .

 

Την ικετεύει ενώ, ο αστυνόμος Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία. Η Ιουλία μέσα της για μια στιγμή μόνο σκέφτεται να τον ακολουθήσει και να τα τινάξει όλα στον αέρα. Παίρνει μία βαθιά ανάσα … Φύγε Στάθη είναι αργά για μας του λέει μόνο, και λίγο πριν διαλυθεί ο γάμος της, κάνει ένα βήμα μπρος και πηγαίνει στην εκκλησία.

Ο Γάμος της Ιουλίας του Γιώργη θα γίνει , όμως θα έρθει η απόλυτη ανατροπή μετά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση