Σασμός: Η «οσκαρική» κατάθεση της Θοδώρας πείθει τον Αντώνη

Σασμός: Η «οσκαρική» κατάθεση της Θοδώρας πείθει τον ΑντώνηΣασμός: Η «οσκαρική» κατάθεση της Θοδώρας πείθει τον Αντώνη

Η Θοδώρα βάζει τα δυνατά της στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα ο αστυνόμος Αντώνης να πέφτει από τα σύννεφα με όλα όσα ακούει! Παρόλο που πάντοτε εμπιστεύεται το ένστικτό του και ξέρει πότε κάτι ισχύει η όχι, η Θοδώρα κάνει τα μαγικά της και του δημιουργεί την αμφιβολία – φωτιά, για τον φόνο του Στεφανή.

Την περίοδο αυτή, οι αρχές έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στον Μαθιό. Ο Αντώνης ψάχνει μανιωδώς το όπλο, το αποδεικτικό αυτό στοιχείο που θα φέρει τη λύση σε αυτή την δύσκολη υπόθεση.

Σασμός: Μαθιός Και Αστέρης Σώζουν Την Αργυρώ Από Δολοφονική Επίθεση

Η παράνομη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής έχει αρχίσει να έρχεται στο φως, με αποτέλεσμα όλοι να είναι πεπεισμένοι πως ο Σταματάκης κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του ξαδέλφου του. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί η Θοδώρα, η οποία θα φέρει την μεγάλη ανατροπή…

Σασμός: Η «οσκαρική» κατάθεση της Θοδώρας πείθει τον ΑντώνηΤο σατανικό σχέδιο

Πράγματι, η Θοδώρα, αποφασισμένη να τσακίσει τον Πετρή, φτάνει στα άκρα. Ο Πετρής ζητάει από τη Σεμίνα μία δεύτερη ευκαιρία, με το ζευγάρι αυτό να πετάει στα σύννεφα. Η Θοδώρα μαθαίνει τα νέα και βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιό της…

Με ένα τρόπο πανέξυπνο και πειστικό, γράφει και ξανά γράφει τον “λόγο” της, εξετάζοντας όλες τις πλευρές. Στόχος της είναι να μη πέσει πουθενά έξω. Θέλει να αποδείξει πως ο Πετρής ήταν ο φονιάς του Στεφανή, παρόλο που απτά στοιχεία δεν υπάρχουν.

Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Η Θοδώρα εμφανίζεται στο τμήμα συντετριμμένη και ο Αντώνης πέφτει από τα σύννεφα, στη σειρά Σασμός. Η κατάθεση αυτή είναι μαχαιριά στην καρδιά, καθώς τον βάζει σε ένα τεράστιο δίλημμα, λίγες μέρες πριν τον γάμο του με την Μαρίνα.

Αν και γνωρίζει την Θοδώρα, αν και εμπιστεύεται πάντοτε το ένστικτό του, στο τέλος πείθεται. Οι αρχές στρέφονται ξανά στους Βρουλάκηδες και ο πόλεμος ξεκινάει. Η Θοδώρα μένει πίσω, απολαμβάνοντας τη μεγάλη της νίκη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *