Η Γη της Ελιάς: Ενοχλημένη η Άννα με τον Λεωνίδα – Τι την απωθεί;

Η Γη της Ελιάς: Ενοχλημένη η Άννα με τον Λεωνίδα – Τι την απωθεί;

Κι όμως, το ειδύλλιο αυτό δε φαίνεται να πηγαίνει και τόσο καλά. Η Άννα γοητεύτηκε από τον νεαρό Λεωνίδα, ο οποίος έπιασε δουλειά στο ελαιοτριβείο και φάνηκε να προσαρμόζεται γρήγορα, στην γη της ελιάς.

                Η Γη της Ελιάς: Ενοχλημένη η Άννα με τον Λεωνίδα – Τι την απωθεί;

Ο ηρωίδα μας, θέλοντας να ξεγράψει μια και καλή τον Δημήτρη από τη ζωή και το μυαλό της, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Λεωνίδα, πολιορκώντας τον ασταμάτητα. Εκείνος, σαστίζει στην αρχή και δείχνει κάπως απόμακρος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα ρίχνει την Θοδώρα στην αγκαλιά του Γιώργου

Η Γη της Ελιάς: Οι γονείς του Κουράκου στη Μάνη – Εγκρίνουν τη νύφη;

Σταδιακά, η σχέση αυτή θα γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Ο Λεωνίδας είναι αρκετά συντηρητικός για τα γούστα της Άννας. Όσο κι αν αυτή προσπαθεί, ο Λεωνίδας μένει πιστός στις απόψεις του.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άννας

Η Άννα θορυβείται αρκετά. Βλέπει πως ο στόχος της αυτός δεν είναι και τόσο εύκολος, όσο πίστευε. Το ειδύλλιο φαίνεται να προχωρά με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς. Η Άννα και ο Λεωνίδας, όσο έρχονται κοντά, άλλο τόσο απομακρύνονται, στην γη της ελιάς. Τί τους επιφυλάσσει η συνέχεια και ποια θα είναι η στάση της ηρωίδας; Θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μόνος κι αβοήθητος πριν το τέλος του

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Στο μεταξύ, η ιστορία της Άννας και του Δημήτρη δεν έχει τελειώσει. Θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι οι δυο τους, με τον Δημήτρη να φτάνει στα άκρα αυτή την κόντρα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *