Σασμός: Αυτό είναι το γράμμα φωτιά της Ανθούλας στον Μάρκο

Σασμός: Αυτό είναι το γράμμα φωτιά της Ανθούλας στον ΜάρκοΣασμός: Αυτό είναι το γράμμα φωτιά της Ανθούλας στον Μάρκο

Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Το γράμμα της Ανθούλας έχει ανάψει φωτιές στα χέρια της, στη σειρά Σασμός. Μη μπορώντας να αντέξει άλλο το βάρος μέσα της, επισκέπτεται τον παπά Μιχάλη και του δίνει το γράμμα που διέλυσε τις ζωές όλων…

                 Σασμός: Αυτό είναι το γράμμα φωτιά της Ανθούλας στον Μάρκο

Η Ανθούλα επικοινωνούσε τακτικά με τον αγαπημένο της Μάρκο, μέσα από γράμματα που έγραφε η ίδια από την Αθήνα και του τα έστελνε. Γεμάτη θλίψη, απόγνωση και απελπισία, μιλούσε στον Μάρκο Βρουλάκη, ζητώντας του βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και Ισίδωρος ένα βήμα πριν τη φυλακή

Τα γράμματα αυτά έφτασαν στα χέρια της γιαγιάς Ειρήνης, η οποία, ύστερα από χρόνια, λύγισε. Μίλησε στον παπά Μιχάλη, ζητώντας του συγγνώμη που δεν κατάφερε να του πει την αλήθεια τόσα χρόνια. Του αναφέρει πως και η ίδια έκρυβε το γεγονός αυτό μέσα της, έκανε πως δε συνέβη ποτέ… Μάταια, όμως.

Το γράμμα της Ανθούλας

Το γράμμα της Ανθούλας θα πέσει πολύ σύντομα και στα χέρια της Μαρίνας Βρουλάκη, η οποία θα μάθει πως ο σύζυγός της είχε ερωμένη, στη σειρά Σασμός. Ο κόσμος της θα διαλυθεί, μέσα σε ένα λεπτό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη αναγκάζει την Ισμήνη να παραιτηθεί

Η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης χειροτερεύει, με την οικογένεια να φοβάται πως έχει αρχίσει και χάνει το μυαλό της. Εκείνη, όμως, γνωρίζει και παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος.

Στο γράμμα αυτό, λοιπόν, η Ανθούλα ζητάει από τον Μάρκο συγγνώμη που έφυγε στην Αθήνα τόσο βιαστικά, χωρίς να ενημερώσει. Του αναφέρει πως κουβαλάει μέσα της ένα μεγάλο μυστικό, το μυστικό της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, τον αποκαλεί “αγάπη μου…”

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *