Μόλις χθές 65-66-67: θέλει να χτυπήσει Λουίζα και Μιχάλη με το αυτοκίνητο!

Μόλις χθές 65-66-67: θέλει να χτυπήσει Λουίζα και Μιχάλη με το αυτοκίνητο!Μόλις χθές 65-66-67: θέλει να χτυπήσει Λουίζα και Μιχάλη με το αυτοκίνητο!

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 65, 66 και 67 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Παρασκευή 07 έως Τρίτη 11 Ιανουαρίου…

Η Έλενα δεν αντέχει τις τύψεις για τη δολοφονία του Νώντα…

Μόλις χθές Επεισόδιο 65
07/01/22
Επεισόδιο 65. Η Έλενα δεν αντέχει τις τύψεις για τη δολοφονία του Νώντα αλλά και που έμπλεξε τον Μιχάλη και την οικογένειά του σε αυτήν την υπόθεση και αποφασίζει να το σκάσει. Ο Μιχάλης προσπαθεί να την στηρίξει και να την βοηθήσει. Ο Αχιλλέας μαθαίνει κι αυτός τη αλήθεια, μόνη του παρηγοριά είναι η Χριστίνα. Τα σχέδια του Σπύρου προχωράνε κατ’ ευχή, με μόνη εξαίρεση τον Αντώνη που ανακαλύπτει την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Η Λουίζα συνεχίζει την έρευνά της και συνεχώς ανακαλύπτει νέα ένοχα μυστικά των γονιών της. Η ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Η Κορίνα θα βρει για άλλη μια φορά τον Άλκη στον δρόμο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Εξελίξεις: Σε Κύκλωμα Αρχαιοκαπηλίας Μπλέκει Τον Κώστα Ο Διονύσης

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 66
10/01/22
Επεισόδιο 66. Ο Χρήστος, τυφλωμένος από ζήλια, επιτίθεται στον Τάκη και τον χτυπάει, γιατί τόλμησε να αγκαλιάσει την Κέλλυ. Στη συνέχεια όμως, ανακαλύπτει ότι είναι ξάδελφός της και κεραυνοβολείται. Η Αστυνομία αρνείται να συνεχίσει τις έρευνες για τον θάνατο της Νόρας και η Λουίζα, αποκαρδιωμένη, αποφασίζει να πάει σε γραφολόγο για να διαπιστώσει εάν η επιστολή αυτοκτονίας της είναι αυθεντική. Ο Σπύρος θορυβείται και βάζει ανθρώπους να της κλέψουν το αυτοκίνητο και την τσάντα με τα έγγραφα. Ο Μιχάλης με την Κατερίνα περνάνε υπέροχα φτιάχνοντας κέικ. Για την Κορίνα, ο Άλκης είναι ένα παζλ για δυνατούς λύτες. Ενώ έχουν βγει για καφέ, εκείνος δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και φεύγει αναστατωμένος χωρίς καμιά εξήγηση. Στο φωτογραφικό του στούντιο τον περιμένει η Λήδα, μια νεαρή γυναίκα με ένα μωρό… Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του Νώντα και ο Αχιλλέας εκπαιδεύει τη Μαρία και την Έλενα τι να πουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Βόμβα: «Είμαστε αδέρφια» Ο Άγγελος βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες!

 

Μόλις χθές Επεισόδιο 67
11/01/22
Επεισόδιο 67. Ο Σπύρος κάνει τη Λουίζα να σκέφτεται θετικά για την επένδυση στα ξενοδοχεία Ρομπερτίνι, ενώ καταφέρνει να αφήσει «χωρίς όπλα» τον Αντώνη απέναντί του. Η Έλενα έχει ξανακυλήσει στον τζόγο και χάνει μέχρι και το βραχιόλι που της χάρισε η Μαρία. Θολωμένη, όταν ανακαλύπτει ότι η Λουίζα είχε επισκεφτεί το σπίτι τους, θα αποπειραθεί να χτυπήσει τη Λουίζα και τον Μιχάλη με το αυτοκίνητο. Η Λουίζα και ειδικά ο Μιχάλης σοκάρονται με τη συμπεριφορά της. Ο Μιχάλης δεν θέλει να έχει σχέση με μια τέτοια γυναίκα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Έλενα. Η Χριστίνα με τον Αχιλλέα ζουν τον έρωτά τους με τον φόβο μην τους ανακαλύψει κάποιος ενώ η Κορίνα συνεχίζει να προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Άλκη. Η Λουίζα έχει δώσει το αντίγραφο της επιστολής της Νόρας σε ειδικό γραφολόγο και παίρνει την απάντηση που περιμένει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση