Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την ΜαργαρίταΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Εκτός εαυτού θα βγει η Μυρτάλη στην γη της ελιάς, με την Μαργαρίτα να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ένα μεγάλο ξέσπασμα θα έχουν οι δυο τους, με τον Αλέξη να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Έξαλλη η Μυρτάλη με τον Αλέξη – Προειδοποιεί την Μαργαρίτα

Φαίνεται πως ο νεαρός αυτός δεν το βάζει κάτω. Η εμμονή του για την Μυρτάλη δε τον έχει αφήσει, δεν έχει θεραπευτεί. Παρόλο που παριστάνει τον ήρεμο, τον ήσυχο, κάθε φορά που την βλέπει αναστατώνεται κι αυτό φαίνεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η Ελένη Κάραλη- Ο Ισίδωρος την άφησε ανάπηρη

Μία επιπλέον συνάντησή τους θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Ο Αλέξης θα την προσεγγίσει ξανά, με εκείνη να τρομάζει πολύ. Αμέσως θα το βάλει στα πόδια, μόνο που αυτή τη φορά ο Αλέξης θα την κυνηγήσει.

 

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα
Θα την απειλήσει, θα της δείξει πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Η Μυρτάλη θα τρομάξει πολύ. Θα αμυνθεί και γρήγορα θα καταφέρει να ξεφύγει. Θα τρέξει αμέσως στην Μαργαρίτα, με τον καυγά να ξεσπά…

Η Μαργαρίτα έχει αντιληφθεί πως τελευταία ο γιος της δεν είναι καλά. Βλέπει στο βλέμμα του την απόγνωση, την οργή και το πάθος του για άλλη γυναίκα και όχι για την Μάρθα. Οι φοβίες της θα επιβεβαιωθούν, όταν η Μυρτάλη τρέξει δίπλα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Η Αριάδνη είναι αντροχωρίστρα σαν τη μάνα της»

Θα της ζητήσει να μαζέψει τον γιο της, να βάλει μια τάξη, να την προστατεύσει- όπως άλλωστε της είχε υποσχεθεί στο παρελθόν. Η Μαργαρίτα, ακούγοντας την Μυρτάλη, θα συνειδητοποιήσει πως το παιδί της είναι ένα τέρας, στην γη της ελιάς.

Η Μυρτάλη δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. “Εάν δεν τον μαζέψεις, θα μιλήσω σε όλους για την απαγωγή!”. Αυτά τα λόγια θα τρομάξουν την Μαργαρίτα, η οποία θα προσπαθήσει να μιλήσει στον Αλέξη.. Όλα, όμως, είναι μάταια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *