Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή.

 

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να σταμάτησαν τα γυρίσματα για τις διακοπές των Χριστουγέννων όμως το σενάριο που έχει γραφτεί για τα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν τη νέα χρονιά φέρνει ανατροπή στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Σύμφωνά με αποκλειστικό ρεπορτάζ του OK και του Γιώργου Μπέζα, ο Σταμάτης, που υποδύεται ο Νίκος Ψαρράς, είναι ο πρώην σύζυγος της Βιολέτας κι επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Στον δεύτερο κύκλο είχαμε δει πως ο Σταμάτης αναγκάστηκε να φύγει από το Διαφάνι όταν όλο το χωριό συσπειρώθηκε με τη Βιολέτα και τη βοήθησε να απαλλαχθεί από τον πρώην σύζυγό της που της έκανε δύσκολη τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Σ΄έβλαψα και μ΄έβλαψες φταίχτες κι οι δυο μας μονολογεί με δάκρυα στα μάτια

Τότε όλοι πίστεψαν πως ο Σταμάτης δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά και πως όλοι είχαν απαλλαχθεί από την παρουσία του.

Ωστόσο, ο Σταμάτης επιστρέφει και γίνεται ο μοναδικός άνθρωπος που θα στηρίξει τον Ακύλα και θα γίνει ο άνθρωπός του. Ο Ακύλας θα εκμεταλλευτεί την ανάγκη του Σταμάτη να πάρει εκδίκηση και θα τον χρησιμοποιήσει για να δώσει ένα γερό μάθημα στους συγχωριανούς του. Η Βιολέτα που καταλαβαίνει το σχέδιο του Ακύλα και θα φροντίσει να χαλάσει τα σχέδια του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Spoiler φωτιά λίγο πριν το φινάλε

Ο Ακύλας μόνος πια θα πέσει στην παγίδα της Βιολέτας και ο Σταμάτης θα βρεθεί ξανά σε δυσάρεστη θέση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *