Η γη της ελιάς: Για ποιο λόγο χωρίζουν Στέφανος και Μυρτάλη;

Η γη της ελιάς: Για ποιο λόγο χωρίζουν Στέφανος και Μυρτάλη;

Η γη της ελιάς: Για ποιο λόγο χωρίζουν Στέφανος και Μυρτάλη;

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», με τον Στέφανο και τη Μυρτάλη να χωρίζουν…. Το ζευγάρι για άλλη μία φορά θα πέσει θύμα των οικογενειακών καταστάσεων.

Στέφανος και Μυρτάλη χωρίζουν

Όλα έδειχναν μέχρι τώρα πως τίποτα δεν μπορούσε να κλονίσει την ευτυχία του Στέφανου και της Μυρτάλης, αφού το ζευγάρι όλο αυτό τον καιρό απολάμβανε τον έρωτά του και στήριζε ο ένας τον άλλο. Όμως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις τούς έφεραν αντιμέτωπους, με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη ανάμεσά τους και στο τέλος ο χωρισμός…

Η πρώτη κρίση που αντιμετωπίζει το ζευγάρι έρχεται όταν η Μυρτάλη αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Ιουλίας να την παντρέψει με τον Κουράκο. Μυρτάλη και Ιουλία ήταν πάντα πολύ κοντά και στήριζε η μία την άλλη. Η πρόταση της Ιουλίας δίνει μεγάλη χαρά στη Μυρτάλη και αμέσως ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στον αγαπημένο της.

Όταν ο Στέφανος ακούει από τη σύντροφό του πως δέχτηκε να γίνει κουμπάρα της Ιουλίας στο γάμο της με τον Κουράκο έρχεται σε αμηχανία. Τα αισθήματα που έχει για την Ιουλία δεν είναι τα ίδια με αυτά της Μυρτάλης καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν
οι γονείς του στο γάμο τους. Ο Στέφανος θα ενοχληθεί πάρα πολύ από αυτή την απόφαση της αγάπηςμένης του επειδή θεωρεί πως έπρεπε να το σκεφτεί πως η κουμπάρα της παραλίγο να διαλύσει την οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική ξεφτιλίζει Στέφανο και Αρετή

Ο Στέφανος ίσως και να προσπερνούσε τη λάθος κίνηση της Μυρτάλης με την Ιουλία εάν δεν υπήρχε η επόμενη χαριστική βολή, η οποία φέρνει και το χωρισμό. Από τη στιγμή που η Βασιλική έχει εγκαταλείψει τη Μάνη και το πατρικό της μαζί με τον Φίλιππο, οι γονείς της μαζί με τον αδελφό της είναι πολύ αναστατωμένοι. Πριν φύγει αφήνει ένα γράμμα που βάζει φωτιά στους Καπερνάρους. Ο Στέφανος από την πρώτη στιγμή είναι ανήσυχος και την ψάχνει σαν τρελός. Τρέμει στην ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί στην αδελφή του.

Την ίδια αγωνία έχει και ο Στάθης, που ψάχνει παντού την κόρη του. Η Μυρτάλη γνωρίζει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και τη σχέση της με τον Φίλιππο, όπως και το ότι το έσκασαν για να πάνε στην Αθήνα και να ζήσουν μακριά από το μίσος των οικογενειών τους μεγαλώνοντας το παιδί τους σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο φόνος που θα συζητηθεί

Η Μυρτάλη γνωρίζει επίσης την αγωνία του αγαπημένου της για την αδελφή του αλλά δεν μπορεί να του αποκάλύψει τίποτα για το ζευγάρι κι έτσι βάζει τη σχέση της σε άμεσο κίνδυνο. Το γεγονός ότι τον αφήνει να αγωνιά και του λέει ψέματα πως δεν γνωρίζει κάτι, είναι αρκετό για να τους χωρίσει. Όταν θα αναγκαστεί να αποκαλύψει την αλήθεια, όλα τελειώνουν.

Ο Στέφανος μαθαίνει το ένοχο μυστικό της Μυρτάλης και ξεσπά: «Τελειώσαμε!» Η Μυρτάλη νιώθει τον κόσμο της να γκρεμίζεται και προσπαθεί να του εξηγήσει. Ο Στέφανος, όμως, έχει ήδη πάρει την απόφασή του και δίνει τέλος στη σχέση του με τη Μυρτάλη. Άραγε θα είναι οριστικός ο χωρισμός για το ζευγάρι;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *