Η Γη της Ελιάς: Η Άννα καρφώνει την Βασιλική στους γονείς της

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα καρφώνει την Βασιλική στους γονείς της

Η Άννα θα κάνει μία λανθασμένη κίνηση στην γη της ελιάς, φέρνοντας σε πάρα πολύ δύσκολη θέση την Βασιλική. Οι δύο φίλες έχουν αποδείξει πως είναι αχώριστες και εμπιστεύονται η μία την άλλη πολύ.

          Η Γη της Ελιάς: Η Άννα καρφώνει την Βασιλική στους γονείς της

Η Βασιλική, όσο βρίσκεται στην Αθήνα, τηλεφωνεί τακτικά στην Άννα και συζητούν παρέα για τη νέα ζωή που ετοιμάζει η νεαρή πρωταγωνίστρια. Η Άννα την συμβουλεύει και την θαυμάζει για το μεγάλο της βήμα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Οι ετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει, με τον Φίλιππο να ανεβαίνει στην Αθήνα οικογενειακώς. Η Χάιδω και ο Λυκούργος θα παντρέψουν τα δύο παιδιά στο Δημαρχείο, με την Βασιλική να ανακοινώνει τα νέα στην φιλενάδα της…

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Ποιο θα είναι το σοκαριστικό νέο πού θα λάβει ο Ντίνος;

Το μυστικό που αποκαλύπτεται

Η Άννα χαίρεται πάρα πολύ με την Βασιλική, στην γη της ελιάς. Της δίνει τις ευχές της, με την υπόσχεση να την επισκεφτεί σύντομα. Ο Στάθης συνεχίζει να ψάχνει μανιωδώς την κόρη του, χωρίς να έχει ιδέα για το τι συμβαίνει.

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο άντρας της Μαργαρίτας στη Μάνη

Επισκέπτεται την Άννα και γεμάτος οργή, ξεσπάει. Της φωνάζει πως δε γίνεται να καλύπτει την φίλη της, πως σίγουρα ξέρει την αλήθεια και πως πρέπει να την βοηθήσει να την βρουν, γιατί κινδυνεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αγάπη είμαι έγκυος, έρχεται το μωράκι μας»

Η Άννα, πάνω στον θυμό της φωνάζει στον Στάθη πως η Βασιλική είναι καλά και παντρεμένη! Ο Στάθης πέφτει από τα σύννεφα! Σοκαρισμένος, τρέχει στην Αρετή και μαζί ψάχνουν επί δέκα να βρεθεί η κόρη τους. Φοβούνται πως έχει μπλέξει κάπου, πως ερωτεύτηκε κάποιον που δεν εγκρίνουν, πως κάνει λάθη που δε διορθώνονται.

        Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μαζεύει τα πράγματά του και εξαφανίζεται

Η Άννα κατάφερε να βάλει φωτιά στους Καπερνάρους, με την Βασιλική να μην έχει ιδέα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *