Άγριες Μέλισσες: Ώρες κρίσης για τον Ακύλα – “Ταράζεται” το σπίτι του

Μέλισσες: Ώρες κρίσης για τον Ακύλα – “Ταράζεται” το σπίτι του

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι θα βάλει τα γιορτινά του. Όλες οι οικογένειες θα ενωθούν, εκτός από αυτή του Ακύλα που θα ταραχθεί συθέμελα από μία συγκλονιστική αποκάλυψη, ενώ σύντομα θα δούμε και έναν χωρισμό στη σειρά.

Τι θα δούμε σήμερα (23/12) στις Άγριες Μέλισσες

Μια εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Δούκας βρίσκει μια ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του απ’ τα χέρια της Μυρσίνης. Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Ο Σέργιος απαιτεί απ’ τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να επισκεφθούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σύσσωμη σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν. Στην οικογένεια Τόλλια, η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού. Η Ουρανία παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Μια επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση. Μια αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη.

Η πληγή ενός παλιού έρωτα δείχνει πως δεν μπορεί ακόμα να επουλωθεί. Μια πρόταση γάμου θα φέρει χαρά, αλλά μια απόπειρα δολοφονίας θα ξαναμοιράσει τα φύλλα σ’ αυτή την επικίνδυνη παρτίδα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος Μαθαίνει Πως Η Βασιλική Έχει Εραστή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση