Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Παρελθόν Του Ακύλα Έρχεται Στο Φως Και Φέρνει Στην Επιφάνεια Κρυμμένα Μυστικά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Παρελθόν Του Ακύλα Έρχεται Στο Φως Και Φέρνει Στην Επιφάνεια Κρυμμένα ΜυστικάΆγριες Μέλισσες Spoiler: Το Παρελθόν Του Ακύλα Έρχεται Στο Φως Και Φέρνει Στην Επιφάνεια Κρυμμένα Μυστικά

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κι όμως, η οικογένεια Μεγαρίτη έκρυβε πολλά. Τόσο ο Ακύλας, όσο και ο αδελφός του έζησαν περίεργα χρόνια. Το παρελθόν του Ακύλα θα έρθει στο φως και θα φέρει στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το παρελθόν του Ακύλα έρχεται στο φως και φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά

Η περίεργη αυτή συμπεριφορά του, οι απάνθρωπες πράξεις του και ο αδίστακτος χαρακτήρας του, πηγάζουν από βιώματα και λανθασμένα πρότυπα του παρελθόντος. Ένα προς ένα τα κομμάτια του παζλ θα ενωθούν, με τις ανατροπές να είναι πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδια 16, 17,18

Ο Ακύλας θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Είναι ο κλασικός εργολάβος της Χούντας που χτίζει έργα, με στόχο του το κέρδος. Θέλει να γίνει ο βασιλιάς όλων, να τον υπακούνε όλοι, να έχει εξουσία στα χέρια του. Τί κρύβει και από που προέρχεται αυτή η συμπεριφορά;

Φαίνεται πως η Ζωή ξέρει πολύ καλά τί κρύβει ο σύζυγός της. Βέβαια, σιωπά. Το παρελθόν του Ακύλα δε θα αργήσει να έρθει στο φως, με τους τηλεθεατές να καταλαβαίνουν πολλά για τον χαρακτήρα αυτόν, στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές ώρες για Στάθη και Ιουλία

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στο TiVi για τους χαρακτήρες στο Διαφάνι, αλλά και για τον αδίστακτο Ακύλα Μεγαρίτη. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είμαι κι εγώ πολύ περίεργη γι’ αυτό. Ο Βόσκαρης ήταν αυτό που ήταν και δεν είχε δεύτερη σκέψη, ούτε πίσω κείμενο. Εδώ μιλάμε για έναν χαρακτήρα που καλύπτεται πίσω από τη γοητεία της προσωπικότητάς του, έχει παιδεία, είναι λαοπλάνος και κινεί τα νήματα υποχθόνια. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Στη συνέχεια, θα δούμε σκηνές από το παρελθόν του που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πως έγινε αυτό που είναι σήμερα…»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *