Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Θέτει Τη Ζωή Της Σε Κίνδυνο Συνεχίζοντας Τις Έρευνες Για Το Εργοστάσιο

Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη Θέτει Τη Ζωή Της Σε Κίνδυνο Συνεχίζοντας Τις Έρευνες Για Το Εργοστάσιο

Ήλιος spoiler: Η επιμονή της Αλίκης να ερευνά την υπόθεση του εργοστασίου φαίνεται να μην σταματά στην σειρά Ήλιος παρόλο τις συνέπειες που έχει. Μόνο σε καλό δεν έχει βγει στην ηρωίδα η ενασχόληση της με αυτή την υπόθεση καθώς θέτει την ζωή της σε κίνδυνο.

Ήλιος spoiler: Η Αλίκη θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο συνεχίζοντας τις έρευνες για το εργοστάσιο
Έπειτα από ένα ξυλοδαρμό που υπέστη, η ίδια φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει ασταμάτητα την έρευνα της. Όμως ένα πολύ σοβαρό τροχαίο θα ανατρέψει τα πάντα, σοκάροντας την Αλίκη στην σειρά Ήλιος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το δώρο του Ευθύμη στη Στέλλα

Η Ιωάννα και οι άνθρωποί της δεν σταματούν να κάνουν τα πάντα για να προστατευθούν και αφού βλέπουν πως η Αλίκη δεν σταματά να ερευνά την υπόθεση, αποφασίζουν «χτυπήσουν» ξανά αλλά αυτή την φορά σε κάποιον άλλον. Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού MYtv, αμέσως μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα που αφορά φυσικά την υπόθεση του εργοστασίου, έχει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Η Αλίκη μαθαίνοντάς το αυτό τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο να δει τι έχει συμβεί, ξέροντας φυσικά πολύ καλά για το ποιος κρύβεται από πίσω. Η ίδια σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις της όμως το ατύχημα του Πετρίδη βάζει φρένο στους υπόλοιπους κτηνοτρόφους να συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση, καθώς φοβούνται μην πάθουν κακό.

Όμως, ο εφιάλτης της Αλίκης φαίνεται να μην σταματά στην σειρά Ήλιος καθώς εκτός από το τροχαίο που την σοκάρει, οι άνθρωποι τους εργοστασίου συνεχίζουν να την παρακολουθούν με σκοπό να εμποδίσουν οποιαδήποτε κίνησή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *