Σασμός Spoiler: Το Γράμμα Που Καίει Τον Μάρκο Βρουλάκη

Σασμός Spoiler: Το Γράμμα Που Καίει Τον Μάρκο Βρουλάκη

Σασμός spoiler: Σε σοκ θα δούμε την Μαρίνα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ένα γράμμα – φωτιά θα πέσει στα χέρια της και θα σκορπίσει τον πανικό τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της.

              Σασμός spoiler: Το γράμμα που καίει τον Μάρκο Βρουλάκη

Η ίδια δε γνώριζε για την απιστία του συζύγου της, αλλά και για το παιδί αυτό που ήρθε στον κόσμο. Όλα γύρω της καταρρέουν. Αισθάνεται ντροπή, αλλά και θυμό για τον Μάρκο Βρουλάκη, τον άντρα που αγάπησε τόσο πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 45-46: Γιατί ο Μάρκος στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα;

Ο Αντώνης προσπαθεί να την στηρίξει. Την ίδια στιγμή, της κάνει πρόταση γάμου, επισημαίνοντάς της πως -πλέον- δε χρειάζεται να έχει ενοχές για τη σχέση τους. Η Μαρίνα βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση.

Ένα γράμμα που είχε γράψει η Ανθούλα στον Μάρκο Βρουλάκη, ανήκει πια στην γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη το διαβάζει και το ξανά διαβάζει, επιστρέφοντας ξανά πίσω σε αυτά τα πονεμένα χρόνια. Η υγεία της επιβαρύνεται και η Μαρίνα ανησυχεί πολύ.

Μία μέρα την βλέπει να το κρύβει. Αμέσως, το παίρνει από τα χέρια της και ξεκινάει την ανάγνωση. Το σοκ είναι τεράστιο. Ο άνθρωπός της είχε ερωμένη και -μάλιστα- την αδελφή του Σταματάκη!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

Η Μαρίνα αποφασίζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, στη σειρά Σασμός. Παρά τον πόνο και την οργή που νιώθει, αποφασίζει να μη πει τίποτα για όσα έμαθε. Μάλιστα, σκέφτεται όλο και πιο έντονα να πει το μεγάλο ναι στον Αντώνη, δίνοντάς του τεράστια χαρά. Σύμφωνα με το TiVi, ο Αντώνης πανηγυρίζει με την είδηση αυτή. Μόνο που ο τελευταίος κριτής θα είναι τα παιδιά της…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *