Σασμός: Ο Μαθιός λυγίζει μπροστά στον Αστέρη

Σασμός: Ο Μαθιός λυγίζει μπροστά στον ΑστέρηΈναν διαφορετικό Μαθιό θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός καθώς ο ήρωας λυγίζει μπροστά στον αδερφό του Αστέρη μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Βασιλική. Ένας Μαθιός ερείπιο απόψε θα συγκινήσει τους τηλεθεατές, καθώς δεν τον έχουν συνηθίσει έτσι.

Τι θα δούμε απόψε 22/12 στον Σασμό;

Καθώς η Αργυρώ αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι για το τι ξέρει πραγματικά η γιαγιά της για τον Άγγελο, εκείνος ενοχλημένος από την τυχαία συνάντηση του Αστέρη με τη Στέλλα βυθίζεται στη ζήλια. Πόσο ακόμα θα κρατά δέσμια τη Στέλλα η σκιά του παλιού της έρωτα. Παράλληλα, ο Μαθιός παίρνει το μεγάλο ρίσκο να τα βάλει με τον Αντώνη… Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι. Και το σχέδιο του Διονύση, όμως, βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στέλλα κι Ευθύμης θα ζήσουν έναν καταστροφικό έρωτα

Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους. Θα αντέξουνε να μείνουν μαζί ή η εκδίκηση της Σεμίνας θα καταστρέψει τα πάντα; Τέλος, ο Μαθιός είναι συντετριμμένος από τον χωρισμό του με τη Βασιλική στην σειρά Σασμός και ξεσπά στον αδερφό του, Αστέρη.

Σασμός: Ο Μαθιός λυγίζει μπροστά στον Αστέρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *