Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την ΜυρσίνηΆγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Αυτή την εβδομάδα, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, οι πρωταγωνιστές δοκιμάζουν τις αντοχές και τις σχέσεις τους στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Η οικογένεια των Σεβαστών θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι έχει απομείνει από το σπιτικό της και η Αγορίτσα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επανένωσή της. Εκείνη θα πείσει τα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης να δεχτούν τη πρόταση της μητέρας τους και να φάνε όλοι μαζί, στο σπίτι τους, την ημέρα τον Χριστουγέννων.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος τρέχει στην εκκλησία να διαλύσει τον γάμο

Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του τα πάντα για την Μυρσίνη

Ο Δούκας αποκαλύπτει στα παιδιά του ότι η μητέρα τους του έχει πάρει την περιουσία με δόλιο τρόπο. Θα πεί στα παιδιά και για την σχέση του Μιλτιάδη με τη Μυρσίνη ; Ότι δηλαδή η Μυρσίνη προκάλεσε το κακό με τον Μιλτιάδη, επειδή την είχε απορρίψει;

Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα παιδιά της που την θεωρούν την αιτία του κακού για όλα τα δεινά της ζωής τους. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα ειπωθούν αλήθειες σκληρές και θα γίνουν αποκαλύψεις που ο μικρός Σέργιος, που θα βρίσκεται παρών, δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. Τα ένοχα μυστικά της οικογένειας έρχονται στο φως σύμφωνα με το okmag.gr με κίνδυνο να πάρουν οι ζωές όλων μια τροπή που κανείς δεν φαντάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μελίνα Κόντη: Η νέα εμφάνιση και η Δήμητρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *