Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει σαν φάντασμα την γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει σαν φάντασμα την γιαγιά Ειρήνη

Ο Μάρκος δεν αφήνει ήσυχη την γιαγιά Ειρήνη, στη σειρά Σασμός. Το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό της αγαπημένης μας ηρωίδας, ενώ οι εφιάλτες γίνονται όλο και πιο έντονοι. Η είδηση πως ο εγγονός της είναι ζωντανός την έχει ταράξει αρκετά.

           Σασμός: Ο Μάρκος στοιχειώνει σαν φάντασμα την γιαγιά Ειρήνη

Παλεύει να κρατήσει αυτό το μυστικό σαν φυλαχτό. Πώς να μιλήσει στην Μαρίνα και στα εγγόνια της για την απιστία του γιου της και για το κακό που προκάλεσε ο Μάρκος στην Ανθούλα Σταματάκη;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει τις απάτες του Κωνσταντίνου

Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια. Ο Άγγελος ξεθάβει πράγματα από το παρελθόν, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ. Η γιαγιά Ειρήνη δηλώνει αδύναμη και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η υγεία της επιβαρύνεται καθημερινά και η Μαρίνα τρομοκρατείται.

Ο Μάρκος την βασανίζει

Ο Μάρκος εμφανίζεται κάθε βράδυ στα όνειρά της, με την γιαγιά Ειρήνη να υποφέρει στη σειρά Σασμός. Όπως η Ανθούλα στοιχειώνει την Καλλιόπη, έτσι και ο Μάρκος στοιχειώνει την γιαγιά Ειρήνη.

Αυτό θα οδηγήσει τις δύο αυτές γυναίκες σε μία απαράδεκτη συμμαχία. Είναι οι μόνες που γνωρίζουν όλη την πικρή αλήθεια και θα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν κρυφή. Η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη συμμαχούν, με σκοπό να μείνει το μυστικό αυτό θαμμένο για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Ιάκωβος εναντίον Ισίδωρου: Πλησιάζει η συνάντηση κορυφής στη «Γη της ελιάς»!

Οι εφιάλτες συνεχίζουν να τις κυνηγούν. Ο Άγγελος επιμένει να φτάσει στην αλήθεια, επιμένει να γνωρίσει τον πατέρα του, ελπίζει πως θα ενωθούν τα κομμάτια αυτού του ατελείωτου παζλ. Μόνο που η γιαγιά Ειρήνη γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και χειρότερα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση