Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει κόλαση τις ζωές των εργατών

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει κόλαση τις ζωές των εργατώνΗ Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης κάνει κόλαση τις ζωές των εργατών

Ο Ανέστης γίνεται υπεύθυνος στο ελαιοτριβείο και φέρνει τα πάνω κάτω στην γη της ελιάς. Ο Αποστόλης χάνει τη θέση του, ύστερα από την μεγάλη πυρκαγιά που άλλαξε τις ζωές όλων στη Μάνη.

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος καλούν τον Αποστόλη και τον κατηγορούν για την φωτιά, χωρίς να φταίει εκείνος, Του ανακοινώνουν ότι θα αναλάβει μία θέση κατώτερη από αυτήν του υπεύθυνου, με αποτέλεσμα ο Αποστόλης να εξοργίζεται και να δηλώνει παραίτηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν θέλω να ανοίξω το ρημάδι γιατί…»

Ο Ανέστης παίρνει τη θέση του κι ένας τεράστιος καυγάς ξεσπά ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες. Οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, με τον Ανέστη να αδιαφορεί για τις συνέπειες. Πλέον έχει δύναμη στα χέρια του και δε τον εμποδίζει τίποτα…

Εντάσεις στο ελαιοτριβείο

Από την πρώτη κιόλας μέρα ξεκινούν τα προβλήματα για τους εργάτες. Ο Ανέστης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στο ελαιοτριβείο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους εργαζομένους, στην γη της ελιάς.

Όλοι παραπονιούνται, καθώς οι συνθήκες εργασίας τους γίνονται αντίξοες. Είναι αυστηρός, κακός με τα ωράρια και πολύ απαιτητικός. Η Αθηνά, εξοργισμένη από αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία, βάζοντας στη θέση του τον Ανέστη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Δυστυχώς δεν προλαβαίνει. Ο Ισίδωρος έχει δημοσιεύσει παντού την αληθινή ιστορία πίσω από το φονικό της Μαρίας, με αποτέλεσμα η Αθηνά να τρέχει για να κρυφτεί. Στο μεταξύ, όσο ο Ανέστης το παίζει αφεντικό, ο Αποστόλης ξεσπάει την οργή του στο αλκοόλ. Όλα αυτά, μέχρι ο Γρηγόρης να ομολογήσει την αλήθεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *