Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω παραδέχεται τα αισθήματά της στον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω παραδέχεται τα αισθήματά της στον ΛυκούργοΗ Γη της Ελιάς: Η Χάιδω παραδέχεται τα αισθήματά της στον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς έρχεται και σήμερα στις 21:00 το βράδυ με ένα επεισόδιο γεμάτο από ανατροπές και εξελίξεις που σίγουρα δεν περιμένει κανείς.

Τι θα δούμε απόψε στην Γη της Ελιάς;

Ο Αποστόλης πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να απολογηθεί. Η Μυρτάλη, με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο αποφασίζουν να πάνε στο σημείο που δείχνει ο χάρτης για να βρούν τον θησαυρό. Η Ευτυχία, μετά τη φωτιά, βλέπει τον Αποστόλη με άλλο μάτι και ξυπνούν μέσα της συναισθήματα που δεν είχε νιώσει μέχρι σήμερα. Τελεσίγραφο βάζει ο Μάνος στον Ισίδωρο απαιτώντας να μεταφέρει όλη τους την περιουσία στο όνομά του.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: H Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη!

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω παραδέχεται τα αισθήματά της στον ΛυκούργοΟ Κουράκος καλεί τον Στάθη στο τμήμα

Ο Κουράκος καλεί τον Στάθη στο τμήμα και του κάνει μια κουβέντα για την Ιουλία και τον γάμο τους. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος ανακοινώνουν στον Αποστόλη ότι τον υποβιβάζουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου, εκείνος όμως δεν δέχεται τον εξευτελισμό και δηλώνει παραίτηση.

Ο Στάθης δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει την Ιουλία οριστικά και ξεκαθαρίζει στον Ιάκωβο πως θα την διεκδικήσει από την αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα επεισόδια 3-4

Ο Ιάκωβος αυτή τη φορά τού δηλώνει πως θα τον βρει απέναντί του. Η σχέση της Χάιδως και του Λυκούργου στην σειρά Η Γη της Ελιάς δυναμώνει και οι δυο ήρωες έρχονται κοντά, παραδέχοντας ο ένας τον άλλον τα αισθήματα τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση