Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Χάιδω ξανά στα μαχαίρια

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Χάιδω ξανά στα μαχαίριαΗ Γη της Ελιάς: Στάθης και Χάιδω ξανά στα μαχαίρια

Η κόντρα ανάμεσα σε Στάθη και Χάιδω αναζωπυρώνεται στη «Γη της Ελιάς» και θα έρθουν ξανά σε έντονη ρήξη με νέες απειλές να έρχονται στο προσκήνιο. Τι θα προκαλέσει την οργή του Στάθη;

Μολονότι η βεντέτα έχει λίγο ηρεμήσει αυτήν την περίοδο, οι διαφορές θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια όταν η Χάιδω προσεγγίσει την οικογένεια του Στάθη. Ο Στάθης γίνεται έξω φρενών που η Χάιδω ανακατεύεται κι έχει πάρε δώσε με τα παιδιά του, ειδικά με τη Βασιλική. Ο Στάθης εξοργίζεται και βγαίνει εκτός εαυτού. Δε θέλει η γυναίκα που έβαλε τον γιο της να σκοτώσει τον Στέφανο να μπλέκεται στα πόδια τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Καλλιόπης

Έτσι, γεμάτος θυμό φτάνει στο σπίτι της και την απειλεί ευθέως. Την προειδοποιεί ότι εάν ξαναενοχλήσει εκείνον ή την οικογένειά του, θα γίνει πραγματικά χαμός. Η Χάιδω μένει με ανοιχτό το στόμα και δεν ξέρει πραγματικά πώς να αντιδράσει. Δεν πτοείται, όμως, και μία νέα διαμάχη έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Ο Στάθης δεν μπορεί να συγχωρήσει όλα όσα έχει κάνει η Χάιδω, στη Γη της Ελιάς. Μην ξεχνάμε ότι είναι η αιτία που φανερώθηκε η παράνομη σχέση του με την Ιουλία και κατ’επέκταση η Αρετή έπαθε αυτό το δυστύχημα. Παρόλα αυτά, η Χάιδω αρχίζει σιγά σιγά να μαλακώνει σαν άνθρωπος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Όταν μάλιστα μάθει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και τη σχέση της με τον γιο της, τον Φίλιππο, θα τρέξει στην Αθήνα να τους βρει, όπου θα είναι αρκετά υποστηρικτική. Φαίνεται πως η συναναστροφή της με τον Λυκούργο, της φώτισε ξανά την καρδιά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *