Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος δίνει δεύτερη ευκαιρία στη Σεμίνα

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος δίνει δεύτερη ευκαιρία στη ΣεμίναΣασμός Spoiler: Ο Πέτρος δίνει δεύτερη ευκαιρία στη Σεμίνα

Το αμαρτωλό παρελθόν της Σεμίνας αποκαλύπτεται κι ο Πέτρος διαλύει τον αρραβώνα στο «Σασμό». Το νεαρό ζευγάρι είναι ερωτευμένο, αλλά έχει πολλούς εχθρούς που θέλουν τον οριστικό χωρισμό τους.

Η Θοδώρα κι ο Διονύσης θα είναι οι υπαίτιοι του χωρισμού των δύο ερωτευμένων νιάτων, αφού οι δυο τους θα συμμαχήσουν για να φέρουν την αλήθεια στο φως.

Ο Πέτρος λιώνει και «πεθαίνει» για τη Σεμίνα. Ωστόσο δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν η γλυκιά κοπέλα που ερωτεύτηκε να είχε αυτό το σκοτεινό παρελθόν. Το γεγονός ότι του το έκρυψε και δεν του το είπε ποτέ η ίδια τον πληγώνει ακόμη περισσότερο. Η καρδιά του έχει ραγίσει με αυτόν τον χωρισμό. Το μυαλό του και οι σκέψεις του είναι σταθερά σε εκείνη. Δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος και μια απαγωγή έρχονται να σοκάρουν

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος δίνει δεύτερη ευκαιρία στη Σεμίνα

Έτσι, σύμφωνα με το Τηλέραμα, αποφασίζει να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να καταλάβει γιατί πήρε αυτόν τον δρόμο και πώς βρέθηκε στα δίχτυα της πορνείας. Αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για την συμπεριφορά του απέναντί της κι έτσι προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτή.

Ο Πέτρος, λοιπόν, παίρνει την πρωτοβουλία κι επισκέπτεται τη μητέρα της Σεμίνας στο «Σασμό». Τότε θα μάθει όλη την αλήθεια και θα πέσει από τα σύννεφα. Όταν μάθει τι πραγματικά της συνέβη, θα αλλάξει στάση και σύντομα οι δύο νέοι θα έρθουν ξανά κοντά. Πώς θα αντιδράσουν η Θοδώρα κι ο Διονύσης; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης γίνεται ο κρυφός δότης της Αργυρώς

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *