Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Προσπαθεί Να Ξανακάνει Δική Του Τη Βασιλική

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Προσπαθεί Να Ξανακάνει Δική Του Τη ΒασιλικήΣασμός Spoiler: Ο Μαθιός Προσπαθεί Να Ξανακάνει Δική Του Τη Βασιλική

Σασμός spoiler: Το όνειρο για τον Μαθιό φαίνεται να τελείωσε οριστικά κι ο χωρισμός του από τη Βασιλική, τη γυναίκα της ζωή τους, τον έχει καταστρέψει στη σειρά «Σασμός». Πλέον ζει έναν εφιάλτη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς από δύο ενωμένες ψυχές κατέληξαν «δύο ξένοι»…

       Σασμός spoiler: Ο Μαθιός προσπαθεί να ξανακάνει δική του τη Βασιλική

Τα ψέμματα απομάκρυναν το ζευγάρι και οι δυο τους ήρθαν σε έντονη σύγκρουση. Βαριές κουβέντες ειπώθηκαν, αλλά κανείς δεν εννοούσε πραγματικά όλες αυτές τις λέξεις. Βρίσκονταν σε σύγχυση και δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το θυμό τους, την οργή τους για όλα αυτά που είχαν γίνει. Η πίεση από τον περίγυρό τους και μην μαθευτεί η σχέση τους στα λάθος άτομα ήταν αρκετά για να τους χωρίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Ο Μαθιός, όμως, δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χωρισμό και το γεγονός ότι βρίσκεται πάλι μακριά από τη Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Σκότωσε τον Στεφανή τόσο για εκείνη όσο και για εκείνον. Ήθελε να την απαλλάξει από έναν σύζυγο κακοποιητικό και να την έχει μόνο για εκείνον. Η μοίρα είχε όμως άλλα σχέδια. Παρόλα αυτά, δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Θα κυνηγήσει τη Βασιλική και θα προσπαθήσει να την διεκδικήσει πάλι. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την ξανακάνει δική του. Όσο οι Ερινύες κυνηγούν τον Μαθιό, η αστυνομία πλησιάζει σιγά σιγά στην εξιχνίαση της δολοφονίας, σύμφωνα με το Τηλέραμα. Ο Μαθιός θα καταφέρει να γλιτώσει πάλι, αλλά αυτή τη φορά χάρη στη βοήθεια της Καλλιόπης, η οποία δε θέλει σε καμία περίπτωση να δει τον μεγάλο της γιο στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μία έγκυος είναι δολοφόνος

Έτσι, ο Αντώνης θα βρεθεί πάλι σε αδιέξοδο κι ο Μαθιός θα έχει λίγο χρόνο ακόμη να διεκδικήσει τη Βασιλική!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *