Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βγάζει τις απάτες του Ισίδωρου στη φόρα

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βγάζει τις απάτες του Ισίδωρου στη φόρα

Η Αντιγόνη τα καταφέρνει για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Με έναν τρόπο μοναδικό, πετυχαίνει να λυγίσει τον Ισίδωρο, με αποτέλεσμα εκείνος να την συμπαθεί. Πατέρας και κόρη έρχονται όλο και πιο κοντά, με τη σχέση τους να γίνεται ακόμη πιο δυνατή.

         Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βγάζει τις απάτες του Ισίδωρου στη φόρα

Ο Ισίδωρος χαίρεται που έχουν αφήσει πίσω τα παλιά. Θεωρεί πως όλα έχουν διορθωθεί μεταξύ τους. Βέβαια, η Αντιγόνη δεν έχει την ίδια αντίδραση. Ακόμη πονάει μέσα της και θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που έκανε στην μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  ΕΞΑΨΗ – Spoiler: Η Εβίτα και η Κλαίρη εγκαταλείπουν τον Αλέξανδρο

Ο Μάνος συνεχίζει να έχει τεράστιο πρόβλημα με την αδελφή του. Είναι έξαλλος και παλεύει να μη μπει στην οικογένειά τους. Μάταια, όμως. Ο Ισίδωρος μεταβιβάζει το επίθετο των Βρεττάκων στην κόρη του. Η Αντιγόνη είναι πλέον μία Βρεττάκου και ο πόλεμος ξεσπά, στην γη της ελιάς.

Η Αντιγόνη ξεσκεπάζει τον πατέρα της

Η νέα αυτή σχέση που δημιουργείται, δίνει στην Αντιγόνη την ευκαιρία να εισχωρήσει πιο βαθιά στα οικογενειακά ζητήματα των Βρεττάκων. Ως νέο μέλος της οικογένειας, κάποιοι την αγκαλιάζουν με χαρά και άλλοι με θυμό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και Αργυρώ

Όπως και να έχει, τον στόχο της τον έχει πετύχει. Σύμφωνα με το TV Mania, η Αντιγόνη θα μάθει πως ο πατέρας της έχει μαγειρέψει τη διαθήκη των Βρεττάκων. Σύντομα θα ανακαλύψει πως εκείνος κρύβεται πίσω από φρικτές βρωμοδουλειές.

Το αγγελικό της πρόσωπο θα χαθεί και θα κυριαρχήσει η μανία για εκδίκηση. Όλα θα βγουν στη φόρα, με την Αντιγόνη Βρεττάκου να παίρνει το αίμα της πίσω. Ο Ισίδωρος θυμώνει κι απογοητεύεται που την θεώρησε κόρη του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση