Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίαςΆγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ο Λάμπρος μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες.

Με το που γίνεται αυτό γνωστό, ο Ακύλας εξοργίζεται καθώς δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο διότι δεν τον συμφέρει. Έτσι ο σκληρός και αδίστακτος Ακύλας Μεγαρίτης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες διότι υποστηρίζει πως πρέπει να βγει από την μέση για να μην δημιουργεί άλλα προβλήματα.

         Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Κρίσιμη η κατάσταση του Λάμπρου – Σε σοκ η Ελένη

Ο Ντούνιας βάζει σε εφαρμογή το στανικό σχέδιο του σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi Σίριαλ, με δυο συνεργούς οι οποίοι θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας την δύσκολη αυτή αποστολή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός Και Πέτρος

Η επίθεση γίνεται και πετυχαίνει, φέρνοντας ταραχή στους πάντες. Ο Ακύλας περιμένει πως και πως να ακούσει τα νέα του θανάτου του Λάμπρου και παράλληλα με όλα αυτά η δυσάρεστη αυτή είδηση σκάει και στο Διαφάνι, με την Ελένη να καταρρέει ακούγοντάς την. Τα κακά μαντάτα της τα μεταφέρει η Βιολέτα με τις αδερφές της, Ασημίνα και Δρόσω, να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να την βοηθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη λίγο πριν μπει ξανά φυλακή

Η κατάσταση του Λάμπρου στο νοσοκομείο είναι πολύ κρίσιμη με την Ελένη να ελπίζει σε ένα μόνο θαύμα. Η βελτίωση αργεί να έρθει αλλά έρχεται! Μια εβδομάδα μετά, ο Λάμπρος συνέρχεται από την απόπειρα δολοφονίας που δέχεται στις Άγριες Μέλισσες και επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο χωριό του. Ο Ακύλας μαθαίνει τα νέα της επιστροφής του και διψά για εκδίκηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση