Σασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται – Η Σεμίνα ετοιμάζει εκδίκηση

Σασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται

Σασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται – Η Σεμίνα ετοιμάζει εκδίκησηΣασμός: Ο αρραβώνας διαλύεται – Η Σεμίνα ετοιμάζει εκδίκηση

 

Ο Πέτρος είναι ευτυχισμένος!

Λίγο πριν αρραβωνιαστεί την αγαπημένη του στη σειρά Σασμός, η Σεμίνα καλείται να αντιμετωπίσει την μανία του Διονύση για εκδίκηση. Αυτό που δεν γνωρίζει ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας, είναι πως όλα σύντομα θα στραφούν εναντίον του.

Οι ετοιμασίες ξεκινούν.

Όλοι είναι χαρούμενοι για την μεγάλη μέρα των αρραβώνων. Μόνο που ο Διονύσης και η Θοδώρα δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Οι δυο τους γίνονται ένα και σαμποτάρουν την ευτυχία δύο ανθρώπων που αγαπιούνται.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια, επεισόδια 26-27-28-29-30: Ποια «έκπληξη» επιφυλάσσει η μοίρα ξανά για την Τόνια;

Την ημέρα των αρραβώνων, στο κινητό του Πέτρου έρχεται μία ειδοποίηση. Όταν το ανοίγει, βλέπει μία φωτογραφία της αγαπημένης του, με τη λεζάντα: «Αν νιώθεις μόνος και έχεις ανάγκη από παρέα, είμαι εδώ για σένα, στον χώρο μου ή στον δικό σου. Απόλυτη εχεμύθεια, όλες τις ώρες της ημέρας!».

 

Πανικός στους Βρουλάκηδες

Ο Πετρής τα χάνει. Αμέσως πηγαίνει στη Σεμίνα, ζητώντας εξηγήσεις. Εκείνη παγώνει. Δεν περίμενε ο Διονύσης να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο Βρουλάκης διαλύει τους αρραβώνες, αφήνοντας πίσω του την Σεμίνα θλιμμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μεγάλη γιορτή σκορπά τον τρόμο στον πύργο

Η Θοδώρα και ο Διονύσης περνούν στιγμές ανακούφισης και χαράς. Το σχέδιό τους πέτυχε. Ο Διονύσης νομίζει πως η Σεμίνα παραμένει κτήμα του, ενώ η Θοδώρα πανηγυρίζει που κατέστρεψε την ευτυχία του Πετρή, όπως είχε κάνει κι εκείνος με την ίδια.

Αυτό που όλοι τους αγνοούν στη σειρά Σασμός, είναι πως η Σεμίνα δε θα αργήσει να ζητήσει εκδίκηση.

Τότε είναι που όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά. Η Σεμίνα θα κάνει τα πάντα για να λυτρωθεί, ψάχνοντας στοιχεία για να καταστρέψει τον Διονύση Μαρκάκη

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *