Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παίρνουν διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παίρνουν διαζύγιο

 

Απρόβλεπτη είναι συνέχεια της δραματικής σειράς του mega η Γη της Ελιάς, αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Μετά την αποκάλυψη αναφορικά με τη Μαρία και τον φόνο που έκανε παλιά, Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα χωρίζουν…

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παίρνουν διαζύγιο

Ο Μάνος και η Μαρίνα, εδώ και λίγο καιρό, περνούν μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, με τον άντρα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, να βγαίνει για ποτό με την Ελένη και τη Ζωή. Μάλιστα, η τελευταία τον φλερτάρει και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Ωστόσο, η γυναίκα δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο και αποφασίζει να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Εύα Δήμα – Ποια είναι;

Έτσι, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της Μαρίνας και την ενημερώνει για τη σχέση που έχει με τον Μάνο, με εκείνη να γίνεται έξαλλη και να τη διώχνει κακήν κακώς.

Αργότερα, μάλιστα, η Μαρίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάνο. Του αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την περιπέτεια του με τη ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Το γυαλί, πλέον, έχει ραγίσει και η Μαρίνα με τον Μάνο προχωρούν σε διαζύγιο, προκειμένου να συνεχίσουν ο καθένας τη ζωή του όπως ακριβώς θέλει και χωρίς να πληγώσουν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Στο μεταξύ, για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνεται ο Ισίδωρος, ο οποίος χαίρεται, από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι αυτή η κοπέλα δεν είναι κατάλληλη για τον γιο του, ενώ η Μυρτάλη προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην καλή της φίλη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *