Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτεςΣασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Μαρίνα έχει εραστή. Μάνα, μας ντρόπιασες φωνάζει σε μια συγκλονιστική σκηνή.

Η Μαρίνα για άλλη μία φορά θα έρθει αντιμέτωπη με μία μεγάλη δοκιμασία και αυτή τη φορά θα πρέπει να απολογηθεί στον γιο της. Ένα λάθος της θα είναι αρκετό για να φτάσει ο Πέτρος κοντά στην αλήθεια που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που πέθανε ο πατέρας του, όμως μέσα του δεν ήθελε ποτέ να πάρει τη θέση του δίπλα της κάποιος.

 

Η Αργυρώ, από την άλλη, είναι πιο ανοιχτή στο θέμα να φτιάξει η μητέρα της ξανά τη ζωή της. Δεν θα την πείραζε αν μάθαινε πως υπάρχει κάποιος άντρας πλάι της. Η Μαρίνα μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς νιώθει και πάλι να έχει γλυκάνει η καρδιά της και νιώθω ερωτευμένη με τον αστυνομικό Αντώνη Φραγκιαδάκη. Ο μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίγει την καρδιά της και έχει εξομολογηθεί τη σχέση της είναι η γιαγιά Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή περπατάει ξανά αλλά ο Στάθης την χωρίζει

 

Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτεςΗ πεθερά της είναι η καλύτερή της φίλη, που πάντα την υποστηρίζει και χαίρεται πως ο Αντώνης την αγαπάει. Από την πρώτη στιγμή είδε με πολύ καλό μάτι τη σχέση αυτή. Από την άλλη, έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στη νύφη της και ξέρει πως η επιλογή της θα είναι σωστή. Μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις πως ο Μάρκος είχε ερωμένη και έκανε παιδί μαζί της, η γιαγιά Ειρήνη υποστηρίζει πιο πολύ από τον καθένα τη Μαρίνα.

 

Σασμός : Ο Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτεςΟ Πέτρος πιάνει τη Μαρίνα με τον Αστυνόμο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες

Ο Πέτρος το τελευταίο διάστημα έχει προβληματιστεί με τις απουσίες της μητέρας του από το σπίτι, οι οποίες δεν είναι δικαιολογημένες. Κάποια στιγμή η Μαρίνα θα πέσει σε αντιφάσεις όταν ο γιος της θα τη ρωτήσει πού ήταν όση ώρα έλειπε από το σπίτι. Η αμηχανία της θα την προδώσει και η γιαγιά Ειρήνη θα προσπαθήσει αμέσως να την καλύψει. Ο Πέτρος, όμως, δεν θα πειστεί Και θα αποφασίσει να βάλει τέλος στις υποψίες του και να δει τι πραγματικά συμβαίνει με τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Στο πλευρό της Ιουλίας ο αστυνόμος Κουράκος – γιατί όμως;

Σκέφτεται, λοιπόν, να την παρακολουθήσει μία μέρα που η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι χωρίς κάποια δικαιολογία. Σε λίγη ώρα θα συναντηθεί με τον αγαπημένο της Αντώνη, χωρίς να ξέρει ότι καραδοκεί ο γιος της, ο οποίος τους βλέπει μαζί. Στην αρχή σοκάρεται που αντικρίζει τη μητέρα του αγκαλιά με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αστυνομικός Φραγκιαδάκης είναι ο εραστής της μητέρας του και αυτός που την έκανε πάλι να ερωτευτεί. Ο Πέτρος επιστρέφει στο σπίτι αλλά νιώθει προδομένος γιατί δεν ήθελε να μάθει με αυτό τον τρόπο πως η Μαρίνα έχει βάλει άλλο άντρα στη ζωή της.

Η σκηνή που θα παρακολουθήσουμε στο Σασμό προσεχώς θα είναι συγκλονιστική. Ο Πέτρος ζητά το λόγο από τη μητέρα του και ένας έντονος διάλογος ανάμεσα τους θα μετατραπεί σε άγριο καβγά. Ο Πέτρος της λέει: Μας ντρόπιασες! Και η γιαγιά Ειρήνη Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες παίρνοντας το μέρος της νύφης της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση