Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το Σχέδιο Του Αλέξη Για Να Καθαρίσει Την Μυρτάλη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το Σχέδιο Του Αλέξη Για Να Καθαρίσει Την Μυρτάλη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ονειρεύεται διαρκώς ένα πράγμα: να φτιάξει το κατάλληλο σχέδιο στην γη της ελιάς, ώστε να φέρει κοντά του την Μυρτάλη. Εάν δεν πετύχει αυτό, τότε θα κάνει τα πάντα για να την εξοντώσει. Ή θα είναι μαζί του, ή με κανέναν άλλον!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το σχέδιο του Αλέξη για να καθαρίσει την Μυρτάλη

Η Μυρτάλη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο τρόμος της για τον Αλέξη παραμένει. Όσο εκείνος κυκλοφορεί στη Μάνη, η ίδια αισθάνεται περιορισμένη. Η συνάντησή τους στη μέση του δρόμου, τριγυρνά στο μυαλό της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ζητά να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Ο Αλέξης συνεχίζει να υποκρίνεται. Είναι μαζί με την Μάρθα και δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένος μαζί της. Την βοηθάει σημαντικά να ξετυλίξει το κουβάρι του παρελθόντος, με μυστικά να έρχονται στο φως.

Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη για τον γιο της. Πιστεύει πολύ στη σχέση του με την Μάρθα, μέσα της αισιοδοξεί πως όλα θα πάνε καλά. Βοηθάει αυτό το κορίτσι όσο μπορεί και στηρίζει σημαντικά το ζευγάρι. Μόνο που ο Αλέξης έχει άλλα στο μυαλό του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στα γόνατα η Αρετή: «Που πας γιε μου»

Παρά τις συμβουλές της Μαργαρίτας, ο Αλέξης αποφασίζει να δράσει κατά της Μυρτάλης, καταστρώνοντας ένα δολοφονικό σχέδιο, στην γη της ελιάς. Σύντομα θα δούμε τον πρωταγωνιστή να επιτίθεται ξανά στην ηρωίδα, θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ο Στέφανος θα αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη του. Ο εφιάλτης για την Μυρτάλη θα επιστρέψει ξανά, με την ηρωίδα μας να υποφέρει στα χέρια του αδίστακτου Αλέξη. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαργαρίτας, αλλά και της Μάρθας μόλις αντιληφθούν πως ο Αλέξης δεν άλλαξε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *