Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης αποκαλύπτεται και μπαίνει φυλακή

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης αποκαλύπτεται και μπαίνει φυλακήΣασμός Spoiler: Ο Διονύσης αποκαλύπτεται και μπαίνει φυλακή

Ο Μιχάλης Αλικάκος βρέθηκε στο Happy Day όπου αποκάλυψε το μέλλον του Διονύση στη σειρά «Σασμός». Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για τη σειρά κι αν ναι θα δούμε τον Διονύση σε αυτή;

Ο Διονύσης είναι ένας ρόλος τοξικός και διπρόσωπος που με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να καλύψει τον εαυτό του. Έτσι, θα κάνει απόπειρα δολοφονίας, στα πλαίσια του να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην αποκαλυφθεί. Αυτό θα είναι το κίνητρο του. Το ένα θύμα του θα είναι η Αργυρώ, η οποία θα βρει μία τσάντα με κλεμμένα αρχαία και θα απειλήσει να τα δώσει στην αστυνομία.

Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης αποκαλύπτεται και μπαίνει φυλακή

Ο χαρακτήρας έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο, ενώ αναμένεται να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ακόμη περισσότερο. Η Σεμίνα θα είναι το επόμενο θύμα του, αφού δεν μπορεί να ανεχτεί ότι εκείνη προχωράει στη ζωή της κι έτσι θα την εκβιάσει για να της διαλύσει τον αρραβώνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εξέλιξη Που Δεν Περιμέναμε – Ο Αποστόλης Δεν Δέχεται Την Συγγνώμη Του Μάνου

Το κακό, όμως, πάντα επιστρέφει πίσω. Έτσι, κάποια στιγμή, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, ο Διονύσης θα αποκαλυφθεί και θα μπει στη φυλακή στη σειρά «Σασμός». Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος ρόλος θα ολοκληρωθεί με το τέλος της σεζόν, αφού ούτως ή άλλως ο Μιχάλης Αλικάκος μπήκε στη σειρά για συγκεκριμένα επεισόδια. Το εάν επιστρέψει ο χαρακτήρας είναι στο χέρι της σεναριακής ομάδας, όπως τόνισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επεισόδια 26-27-28-29-30 : ο Σπύρος είναι έξαλλος, μια μεγάλη έκπληξη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση